Ahoj, nesetkal se někdo s tímto jevem. Co by to mohlo být. Objevilo se to letos ženě na 700 gs. Nikde nic neteče, nerosí Díky za případné informace. Pavel.
firedept přiložený následující obrázek:
Těžko říct -to poznáš možná po rozebrání -od vady materiálu,vady obrobku,po špatné složení ,nerovnoměrné těsnění-dotažení- možná nebyla ideálně uložena průchodka kabeláže vzniklo pnutí při dotahování atd atd
S tím jsem počítal, že nezbyde nic než rozdělat, ale spíš mi vrtala hlavou příčina. Myslím že na tom nikdo před tím nic nedělal. R.v. 2016. Když ji Bob dovezl měla najeto ani ne 20 tk. Nejdriv se objevila ta menší vlevo a po delší době tahle nahoře. Tak jsem jen chtěl zjistit jestli to třeba není nějaký častější problém.
Tak díky za informace. Tak jsem zvědav co na mě vybafne až sundám víko. Přijde mi, že je hloubka jen pár desetinek, uvidím co je z vnitřku. Předpokládám, že mě minimálně čeká objednat nové víko, těsnění. Tak možná ti to Milane přistane na dílnu k servisu ????????????
Nejspíš nějaký Komaxit, přijde mi,že je to jen prasklina v laku, ale také to má jistě nějakou příčinu a normální to není. Nevím jestli to může být po té co padne motorka, nemyslím za jízdy, ale při manipulaci v nula rychlosti, protože manželka je šikovná holka a letos měla dny padání motorky, vše se položilo na padací rám. Na víku není nikde známka toho,že by šel při pádu do kontaktu s něčím.