Zdar chci se zeptat jestli někdo z vás neví kolik stojí nové origo boční kufry a kolik mají největší objem a zda k tomu potřebují náké držáky díky za zodpovězení
honza2596
Vyměním svoje odřený a pomlácený Vario za pár hliníkáčů stav může bejt podobnej.Fotky dodám až po víkendu.Nebo prodej za cca 6000kč.
Upravil toli dne 29.05.2009 12:03
TOLI napsal:
Vyměním svoje odřený a pomlácený Vario za pár hliníkáčů stav může bejt podobnej.Fotky dodám až po víkendu.Nebo prodej za cca 6000kč.
Ahoj na ty kufry bych se kouknul a bral je Máš odemně PM
a pokud by to neklaplo tak jsem schopen prodat držáky pokud jsou stejný Mám dakara 01
Upravil kendy dne 29.05.2009 12:16
Mam podobnej dotaz zajímalo by mě jak se pohybujou originální BMW ty velký kufry na prdel i s držákem a jestli neni lepší koupit nějaký levnější nonBMW....
Mě se taky líbí hlinikáče nechtěl bych original jen z toho důvodu že když s motorkou pleskneš tak hlinikáč tě podrží, ten plast to moc rozdýchávat nebude
edit: chybička
Upravil mandy8 dne 30.05.2009 09:51
To kendy: Bob tady inzeroval origo kufry na 650 GS za solidní cenu.. Ale nevím,jestli uzž nejsou pryč ...
Zkus se zeptat
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
mandy8 napsal:
Mě se taky líbí hlinikáče nechtěl bych original jen z toho důvodu že když s motorkou pleskneš tak hlinikáč tě podrží, ten plast to moc rozdýchávat nebude
Mam s origo kuframa jen dobre zkusenosti. Je supr, ze vedou i pod vyfuky a daji se zvetsit/zmensit dle potreby. I kdyz lehnes ten plast jentak nerupne.
Jedina nevyhoda je, ze se nedaji ladovat zhora.
Mám doma teleskopy... Pravý je v pohodě, levý včera po pádu na trávě přišel o horní uchycení... Zkusím to opravit v práci a zesílit (možná i na druhém) to hliníkovými pláty, takže by to mohlo být ještě robustnější, než originál... Já chci celohliníkové popelnice, takže teleskopy bych po domluvě prodal... Neteče do nich, zámky perfektní, chod v pořádku...
Popravdě já si na vario taky nemůžu stěžovat, nacpu do nich co se dá i když se to nedá. Ale dovoluji si trochu nesouhlasit s tím, že do nich neteče - trochu mi do nich teda teče Chtělo by to tu tašku, případně standart igelitka z lidlu to jistí.
Normálně je vozim jak psaníčka, roztahuju jen na dlouuhý cesty hlavně kvůli spacáku. Má to tu výhodu že člověk nevozí neustále ty široký baga, ale můž si je dle nutnosti upravit. Další výhoda je jeden jediný klíč a velice rychlý klap-klap sundání.
Ja je kupovala fungl nágl vloni v Linzi za 600 Euro i s nosičema, nutno dodat, že tenkrát bylo Euro něco přes 22 korun
titika napsal:
Popravdě já si na vario taky nemůžu stěžovat, nacpu do nich co se dá i když se to nedá. Ale dovoluji si trochu nesouhlasit s tím, že do nich neteče - trochu mi do nich teda teče Chtělo by to tu tašku, případně standart igelitka z lidlu to jistí.
Normálně je vozim jak psaníčka, roztahuju jen na dlouuhý cesty hlavně kvůli spacáku. Má to tu výhodu že člověk nevozí neustále ty široký baga, ale můž si je dle nutnosti upravit. Další výhoda je jeden jediný klíč a velice rychlý klap-klap sundání.
Ja je kupovala fungl nágl vloni v Linzi za 600 Euro i s nosičema, nutno dodat, že tenkrát bylo Euro něco přes 22 korun
Já ty tvoje kufry viděl... Potkali jsme se nedaleko Orlíku, dával jsem ti přednost...
titika napsal:
Já ty tvoje kufry viděl... Potkali jsme se nedaleko Orlíku, dával jsem ti přednost...
titika napsal:
Hezký viď a jak mi to ladí s topcasem
Joooo, jooooo, úplná kufrová královna... Ale je fakt, že to vypadá dobře, když jsou na tom všechny tři kufry...