servisak napsal:
A fotka ridicakuna obcanky taky staci. To je zas vymysl k hovnu
ja ji mam v mobilu nascannovanou a pomohlo to... slo jim o cislo a stejne v pocitaci overovali, jestli jsem v realu tak tucnej, jako na fotce v db MVCR
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Loni jsem mel v Srbsku lehkej tukanec a pri kontrole dokladů jsem zjistil ze mam s sebou neplatnou zelenou kartu (zjistili to policajti).
Stahl jsem si z emailu platnou a hotove, vyřešené. Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal:
A fotka ridicakuna obcanky taky staci. To je zas vymysl k hovnu
mam devet motorek a tri auta.tzn penezenku plnou papiru..sorac ale v dobe elektroniky tahat sebou otrhane kusy papiru a jeste myslet na to abych nezapomel strcit do penezenky nove karty,to je pekne na hovno..takze to neni k hovnu,naopak,co se tyce zelenych karet,kdyby to bylo oficialne povolene ulehci mi to penezenku i zivot
Trochu v tomto oboru pracuji a ano, dle vyhlášky min. dopravy s platností od 1.1.2022 se stačí prokázat platným dokladem o pojištění elektronicky, např. v mobilu. Navíc již neplatí název "zelená karta" ale pouze doklad o pojištění ....
Pozor, zatím pouze na území ČR, pro celou EU snad od 1.7.2022