Večer, když jsem motorku ukládal k spánku tak jelo a ráno mrtvé. Je po záruce, umí to někdo opravit ? Kdyby byla KO jen baterka, tak se pod napájením spustití ? Pokud máte někdo chytrou radu, sem sní, než to rozdělám a do**dám.
www.lc8adv.cz
no malo by to chhodit pri nabíjany ale tu baterku vyber. skus kuknut na pametovu kartu či tam nieje voda. dalej sks kartu dat do PC či ide. Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
bohužel je to známá závada na zumu, stalo se mi to také, štěstí v neštěstí v záruce a dostal jsem nový kousek. více informací asi tomáš z touratechu, chyba je v napájecím obvodu zuma.
Stalo se mi něco podobnýho nechtěla naskočit jen svítil uvodní obrázek skusil jsem ji resetovat jenže garmin nemá reset jako ostatní navigace .Skus vyndat baterku a znove ji namontuj ze zadu navigace je veprostřed šroubek na imbus tet vyndej a vyndej baterku chvíli počkej a našroubuj zpátky. . Za zkoušku nic nedáš když už máš po záruce tak je to jedno
Batérku jsem Xkrát vyndal a nadal a nic. Připojím k počítači a nic. Ono to ani nemrkne, prostě úplně mrtvé Takže to rozhodím seženu štětku a trchu popucuju a když zase nic, tak koupím novou a starou pohřbím
www.lc8adv.cz
Kdyby třeba náhodou http://www.aukro....o_550.html
Já jel včera autem a můj letitej Quest zas tak nějak nechytnul sygnál, tak možná taky budu pohřbívat.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Skus ještě podržet to vypínací tlačítko dýl alespoň 1 min. co to udělá mě to taky nenaskočilo hned tak jak má ale až za chvíli nebo ještě voltmetrem změřit baterku na PC mě to taky nic nedělalo*pissed*
Mě taky 550ka umřela podobně po 3/4 roce přijel jsem domu vypnul a když jsem chtěl příště vyrazit tak jsem dal zumo do držáku a nic už nenaskočilo pouze se hřálo. Následovala reklamace a výměna za nové, poté prodej zuma a koupě 60Csx s kterým jsem nadmíru spokojen a hlavně drží i offroad ježdění. Obávám se že budeš mít asi stejný problém.
R1150 GS Adventure
Teď jsem zkoušel měřit voltmetrem baterii a nic- nula. Tak odpor a taky nic. Baterie je asi po smrti. Takže teď bych potřeboval potkat někoho ochotného poblíž Gottwaldova, kdo má Zumo, abych to opruboval s inčí batérkou. Možná ju holku ešče rozchodím. Tak chlapci, kdo mi za kafe a tatranku pučí btérku ??? Prosíííím
www.lc8adv.cz
Fanoši ty bejku a na čem jezdíš ty ? Do Gottwaldova jedu pravděpodobně v úterý , jestli to počká můžem to oprubovat. A kafe nepiju.*pissed*
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Fanošu Fanošu, To mi nemožeš dělat. *pissed* Já jsem stále velký obdivovatel GS, akurát su slabý v OF, tak musím jezdit na něčem, co umí v terénku samo
To Pavel GS vyletník - pokud to nepoříším tak rád přijmu tvou pomoc. Dyž nepiješ kafe tak ti koupím kakao
Pokud je někdo se Zumem do 50 km a má v neděli volných deset minut, tak bych přifrčel s velkou Milkou
www.lc8adv.cz
Tak jsem to zkoušel a když je navigace bez baterky nebo je v háji tak ti napajení z moto ani přes komp nepomůže asi to napají přes baterku řekl bych že to je na 99% baterkou dej vědět
smazak73 napsal:
Tak jsem to zkoušel a když je navigace bez baterky nebo je v háji tak ti napajení z moto ani přes komp nepomůže asi to napají přes baterku řekl bych že to je na 99% baterkou dej vědět
Díky, tak to bude asi tím. Dnes cinknu kolegovi z Gottwaldova a asi bude záhada vyřešena. Jen mě trápí, že ty potfory chtějí za batérku 1500 KČ. Nestydové jedni*pissed*
www.lc8adv.cz