Ahojte
Mám problém s přetažením Sygic navigace do nového telefonu. Přesněji řečeno Sygic aplikace se ze starého do nového telefonu přetáhla velmi snadno přetažením všech aplikací, dat a kontaktů.
Jenže se mi nedaří vložit kod, aby běžela premium word verze.
Mám Sygic Car Navigation 18.6.2
Jdu na Sygic store/Aktivovat/Aktivovat kod produktu...a tady začíná problém. Místo stránky kam bych mohl vložit kod najede přiblblý helpdesk na webu. tam je tisic a jedna rada, které mě vodí v kruhu.
Když píšu maily tak mi chodí automatické odpovědi a jednou napsala nějaká slečna, která mi poslala návod s obrázky z toho helpdesku, kde je vidět, že aktuální aplikace vypadá jinak. takže ten samý kruh.
Když píšu o radu přímo zase na helpesku tak zase automat a spátky do kruhu.
Dneska jsem už byl rozhodnutý, že to přeinstaluju na poslední verzi sygic a zkusím to znovu, jenže v recenzích v Google play z posledního půl roku je samá stížnost na novou verzi. Lidé píšou že mají zaplaceno a nefunguje jim tu to tu ono. Spousta z nich to vzdala a odjinstalovala i zaplacenou verzi.
Máte někdo rozumnou radu jak tohle vyřešit? S mou cca 4 roky starou verzí jsem moc spokojen a nerad bych o ní přišel. Nevím ale, jak ji v novém telefonu oživit, ikdyž by to mělo legálně jít.
paja1 přiložený následující obrázek:
[108.46Kb]
Upravil paja1 dne 14.01.2022 19:07
Pája
Sygic jsem nedávno dával na nový telefon. Myslím, že kód produktu jsem tam žádný nedával. Jak jsem se přihlásil pod svým mailovým účtem, vše se ti objeví. Ale u staré verze to bylo jinak, takže to neporadím.
..ano Sygic funguje pod Tvym uctem u nich - email / heslo. Po prihlaseni v Sygicu svym emailem a heslem se Ti nacte konfigurace toho, co mas koupene. Ale pochybuju ze rozchodis 4 roky starou verzi - takhle mobilni svet apek nefunguje... ... jakykoliv vyvojovy team podporuje pouze aktualni verzi na app storech a v pripade uprav instalujes dalsi a dalsi nove verze z app storu..... ..jinak to nejde...
Upravil Bubak dne 15.02.2022 15:36
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
My jsme při vývoji vždy podporovali 3 verze OS zpět. Ale je to pro vývojáře práce navíc a není to vždy úplně optimální. Odzálohuj si tu starou verzi a vyzkoušej novou. Třeba to nebude taková tragédie.
Díky za prispevky.
Před 3 dny mi přišla odpověď že verze 18 nepůjde oživit a musím instalovat novou verzi. Vlastnosti nové verze ale nesplňují to co chci od aplikace v mém mobilu.
Hlavně Sygic sklamal mou důvěru. Prodali mi produkt a po 3 letech změnili podmínky a jeho vlastnosti.
Fajn
Skusili to.
Dlouho jsem váhal jestli nový mobil z práce použít nebo ne. Starý zatím funguje. Nový nejde oživit bez investic do nových držáku a změny navigace. Takže zůstávám u starého. Až klekne tak do dalšího nového pořídím po zhruba 10 letech jinou ofline navigaci než Sygic.
Pája
Fojtik Design napsal:
My jsme při vývoji vždy podporovali 3 verze OS zpět. Ale je to pro vývojáře práce navíc a není to vždy úplně optimální. Odzálohuj si tu starou verzi a vyzkoušej novou. Třeba to nebude taková tragédie.
..ano my taky.. 3 major os verze zpet a pouze aktualni verzi apky na app storech...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure