Ahoj dámy a pánové, stala jsem se šťastnou majitelkou malého f 650 GS(ročník 2004). Předchozí majitel ji dopřál hyperpro podvozek z Dakara (předek a centrál), ale já jsem menšího vzrůstu (163cm) a zvýšení podvozku neocením. Ráda bych zachovala alespoň částečně výhody namontovaného hyperpro a zároveň moto snížila. O kolik se reálně zvedne standartní gs s devatenáckou vepředu s Dakaráckým podvozkem ? A teď ke snížení, můj požadavek by byl se dostat trošku níže, než je standartní výška obyčejného gs. Sedlo je myslím standartní. Má myšlenka byla použít snížení přepákování -30mm, pak jsem našla snižovací sadu Hyperpro pružin na dakara -40mm což by mi přišlo jako elegantní řešení, ale sada je asi na standartní centrál ne na hyperpro (jistě budete znalejší) a nebo vrátit původní podvozek. Ráda si vyslechnu rady, názory a praktické zkušenosti. Předem všem děkuji za reakce Ahoooj
Kosti dozadu a predek si pustis o 30mm ve vidlicich. Pak zachovas zdvih Dakara a snizis celkovou vysku. Sice je to imho kockopes, ale budis...
Jo a budes mit ted moc dlouhy stojany, takze bud zkratit nebo pouzit oroginaly z neDakara.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999