Ahojte, na mem GSA 2009 mi zacal za jizdy problikavat za jizdy rychlostni stupen na displeji, nebo ukazuje jiny. Co jsem zde nasel, jde o cidlo zarazene rychlosti. Mam dotazy - tam se da dostat od zadniho kola ne? Olej z prevodovky se nevyliva? A predevsim, ma to cenu zkouset vubec opravovat co jsem pochopil, je to princip potencimetru, kontakty - napr. vycistit apod., nebo rovnou nove? Deje se to vzdy jen chvili, potom zase OK... no nevim. Premyslel jsem co to muze zpusobit motorce, jelikoz nejsem odbornik, krome toho, ze mi to ukazuje nesmysl - coz nepotrebuji, nemusel byt prijit pri startovani neutral a ja to nenastartoval, je tak? Dekuji za radu.
Upravil Modrypetrik dne 14.03.2022 17:52
Tak co vím, tak když je na hlavním stojanu, a je tam rychlost, tak to jde nastartovat, stačí přece vyzkoušet. Když máš rychlost a hodíš tam policajta, tak ti to chcipne, takže tam to nejde nastartovat. Ale to neřeší tvůj problém
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Kdyz mas na hkavnim stojanu a mas tam kvalt tak nastartovat nemuzeš leda se spojkou. Jinak snimac vymenit na motorce jde ale musis mit nato klic a trosku ruce.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jo To bude tím, že já startují automaticky se spojkou a vůbec si to neuvědomil a za tu co to mám (1 měsíc). Ale vím že jsem to na hlavním stojanu nakopl a divil jsem se, že to hnusně chrci a myslel jsem si, že jsem na letěl při koupi a ono to bylo tím, že jsem tam měl 2ku
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011