Snímač hladiny paliva pro R1200GS 2004-2009, R12ooS Adventure 2006-2013
Přidané 01.06.2022 21:36
Mám v motorce pokazeny už druhý.
A žádný další mi tam už nesmí ani zadarmo.
Je to totální krám.
Sorry nemůžu si pomoct.
Už mám pripravene odpory za 9kc. A budu dál nulová tacho po tankování. Dělám to už 10let po zkušenosti kdy mě palivomeR vysplouch a já tlačil jak zamlada pincka.
Pája
Snímač hladiny paliva pro R1200GS 2004-2009, R12ooS Adventure 2006-2013
Přidané 03.06.2022 10:11
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Ten snímač hladiny je furt stejnej https://www.realo...6147675547
Je to sice zbytečná změna oproti plováku ve snaze ušetřit váhu, ale za sebe musím říct, že to funguje.
Jediný problémy jsem měl ty předchozí dva roky (20,21).
Začalo se mě opakovaně stávat, že po vyjetí cca 1/4 nádže, se rozsvítilo hladový oko a dojezd se třeba ze 450km začal zkracovat až na nulu tempem asi 1km/1s.
Do té doby jsem nikdy problém neměl, protože každý rok jsme alespoň jednou (spíš dvakrát) vyrazili na východ a tankovali benzín (jako ten opravdovej a čistej).
Pak jsem s tím dva roky měl opakující se problémy, který jsem z nouze řešil aditivem a tím, čemu se tady říká prémiové palivo , což chvílema stav zlepšilo a chvílema ne
Od loňska, kdy jsme to zase prohnali několika nádržemi paliva na Balkáně, mám zase klid Možná náhoda
Nicméně snímač mám furt původní (15 let a 360tis km)... řekl bych, že základem je hodně jezdit a nenechat tam ty hov.na, co nám tady se.rou do nádrží, moc dlouho uležet. Jednak se z toho něco časem odděluje a jiný sra.čky v tom obsažený, zase kde co rozpouští. Těžko říct, co konkrétně způsobuje ty závady, každopádně v normálním benzínu to funguje dobře, protože do normálního benzínu to bylo před dvaceti lety vyvinuto
A evidentně stačí, to kvalitním benzínem řádně prohnat, jen párkrát do roka.
Nevím, jestli se ty sra.čky z toho prostě jen opláchnou, ale funguje to.
Marta má najeto jen cca 160 tis a taky jí to tímhle stylem funguje bez problémů.
S větším podílem biohov.en očekávejte logicky více problémů. Když se při servisu občas podívám na klapky lidí, co tam nikdy nenalili nic jinýho než EU benzín, tak jsou po pár desítkách tis.km černý jak bota... a tam to je teprve ve fázi před hořením Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA