tak mam novy notebuk, bohužel mi tam nejde nainstalovat ta žlutá diagnostika a všiml sem si na tech jejich stránkách ze je to jen do Windows 10 a ja mam 11...na tom starým to ještě mam ale okopirovat to taky nejde...
Znamená to že musím koupit novou diagnostiku nebo by to šlo nějak obejít...anebo ten novy notebuk prodat a sehnat ještě nějaký s Windows 10...panebože to je něco na mě takový novinky. takze kdybyste si kupovali novy notebuk tak bacha na tu jedenastku....
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
tak mam novy notebuk, bohužel mi tam nejde nainstalovat ta žlutá diagnostika a všiml sem si na tech jejich stránkách ze je to jen do Windows 10 a ja mam 11...na tom starým to ještě mam ale okopirovat to taky nejde...
Znamená to že musím koupit novou diagnostiku nebo by to šlo nějak obejít...anebo ten novy notebuk prodat a sehnat ještě nějaký s Windows 10...panebože to je něco na mě takový novinky. takze kdybyste si kupovali novy notebuk tak bacha na tu jedenastku....
Bohumile, notebook novej smažeš a nainstaluješ tam windows 10. Licence se dá koupit od 400 Kč
jo takto, promiň můj problém mezi židlí a klávesnicí
to znamená že má problém s ovladačema pro W11, ty by mu mohli jít vnutit. nechceš mi zavolat? zkusil bych tě navést.
Nebo zkus tento workaroundSe štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Bohumil napsal:
Prosimte,ja to umím vypnout a zapnout...všecko mi to dělá kamos.ja bych vůbec nevěděl co po mě chceš.
Takže něco jako já s báwem ... vim kde to zapnout a dolejt olej ... jo ... ještě se na tom trochu udržim
Sem ti psal jestli si o tom ne chceš zavolat. bych se k tobě mohl připojit vzdáleně na W11 a zkusit ti helpnout
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992