Zdravím,
jdu si k vám pro radu ohledně BMW F800GS r.v.2011.
Motorka v pohodě a bez problémů nastartuje, ale po ujetí cca 5-ti km začínají problémy jako je škubání a kuckani při jízdě na cca čtvrt plynu ( jakmile přidám vše přestane) a často při zmáčknutí spojkové páčky moto chcípne. Nastartovat poté jde jen občas lítají otáčky +-100 sem tam a občas střílí do výfuku.
Párkrát se stalo že se za celou jízdu nestalo vůbec nic až na občasné střelení do výfuku.
Moto napíchnutá na diagnostiku a vše v pořádku žádná chyba, svíčky měněny asi před měsícem beze změny.
Neví náhodou někdo na co se zaměřit?
Videl jsi nekdy na 800 odejit vstrikovace ja ne.. to bude neco jinyho. Diagnistika byla jen vycteni chyb nebo i realne hodnoty
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Vyměň snímač škrtící klapky (nebo si ho zkus od někoho na chvíli vypůjčit). Je stejný i na R1200xx, K1200, 1300xx. Řešil jsem to mnohokrát. Diagnostika ho zaznamená jen když je úplně KO. A ani v reálných hodnotách se nemusí chovat špatně.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Varhanek napsal:
Tak snímač jsem vyměnil a problemy zmizeli. Akorát jsem nepoužil originál, ale náhražku od DELPHI do automobilů BMW tak snad vydrží
Můžeš sem hodit odkaz kde a jaký ten snímač jsi koupil? Můžeme to někdo třeba potřebovat
Už se to tu řešilo,hledej smudlo...
No dík teda -až pojedu směr Kyjov tak Ti vezmu pulčák slivovice za tuhle okřídlenou radu - jak říkal již nežijící kamoš vždycky když po něm někdo něco chtěl - ,,poradím ti jak se beze mne obejdeš"