Kedze nikto neponuka, tak mi peosim aspon povedzte, ci mi bude na 2004 pasovat disk z 2010 ? Su vzajomne vymenitelne ? Pasuju brzdove kotuce a ABS kruzky ?
Je to cca na 7cm dlzke prehnuty rafik max o 1cm. Takze to vyzera opravitelne. Tu v okoli ma ale 4 motoservisy a dve frirmy co opravuju disky na auta poslali do prec. Moto servisy svorne tvrdia ze sa na motorke predne kolesa zo zasady neopravuju. A ti dalsi co robia disky na auta to nevedia upnut do stroja.
To je dobra info. Ja som priblizne pred mesiacom mal zadne koleso (1150 gsa) na vycentrovani a chlapik mi vravel, ze vajcovitost spravil, ale ze bocne hadzanie(2mm) nie je mozne spravit a ze musim novy rafik zohnat.
--az teraz som si vsimol ze debata je o liatinovom disku, takze spicovy rafik ma predsa len mozno smolu.
Upravil salem dne 10.06.2022 10:56
myso87 napsal:
Kedze nikto neponuka, tak mi peosim aspon povedzte, ci mi bude na 2004 pasovat disk z 2010 ? Su vzajomne vymenitelne ? Pasuju brzdove kotuce a ABS kruzky ?
Ano, jsou zaměnitelné. Já to tak mám. Akorát musíš použít ty novější šrouby na brzd. kotouč, ale použít podložky, jako na starší model, tzn. s nižší podložkou, která se dává až na kolo.
ABS kroužek musíš použít taky svůj starší, protože na modelech bez posilovače jsou jiné (větší) otvory.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dakujem vsetkym za info. Este som obvolal dalsie motoshopy a dostal spm kontakt na chlapika z Igramu co sa tym zivi uz 35 rokov. Zobral za narovnanie 50eur. Vraj sa tieto disky daju bez problemov narovnat 6-7x kym to zacne praskat.