vypinac pre deaktivaciu smeroviek mi prestal fungovat. Smerovku pustim, ale mozem to tlacitko mackat kolko chcem, smerovku nevypnem. Ostava len odstavit motorku, vypnut motor klucom a potom znova nastartovat.
Problem sa zacal prejavovat postupne, nedavno som si vsimol ze pri 1 z 20 vypinani smerovky mi to nevyplo na prvy krat.
Taktiez sa mi stavalo pri jazde na tempomat, ze pri zaradovani sa z rychleho pruhu a aktivaci pravej smerovky, mi to zaroven vyplo aj tempomat.
Riesil niekto podobnu zavadu? Bude problem v nejakom zlom kontakte, alebo mam hladat cele ovaladanie smeroviek+svetiel?
motorka je 1200GS LC 2013. dakujem.
Upravil Kimlo dne 10.06.2022 14:52
Tady u těch novějších sdružených ovladačů tj. u LC modelů (ale i jiných - modely S.F, K....) se nemá cenu vůbec nějakou opravou zabývat - funguje pouze výměna.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tryskac napsal:
Kedysi bol aj taký problém, že sa tie tlačítka - plast nejak "zasekávali" autor to premazal či vyčistil.
to je samozřejmě blbost.. vypínač jako takový je vodotěsný (překvapivě) takže jeho prostříkání kontaktolem či jinou blbostí je logicky neúčinné.. protože co? protože se kontaktol pro vodotěsnost spínače nedostane nikam kde by mohl působit..
Tryskac napsal:
Kedysi bol aj taký problém, že sa tie tlačítka - plast nejak "zasekávali" autor to premazal či vyčistil.
to je samozřejmě blbost.. vypínač jako takový je vodotěsný (překvapivě) takže jeho prostříkání kontaktolem či jinou blbostí je logicky neúčinné.. protože co? protože se kontaktol pro vodotěsnost spínače nedostane nikam kde by mohl působit..
Kde píšem o kontaktoch?
Pointa spomínaného problému je v : tie tlačítka - plast nejak "zasekávali"
problém v preklade?
tak kamarat mi to za flasku rumu opravil :-D
staclo jemnym smirglom prebehnut kontakt a je to opravene! :-D
usetrenych 400 eur mozem naliat do nadrze
Kimlo přiložený následující obrázek: