+ pohodová domluva
+ pracuje (chudák) i o víkendu
+ už mi moto zase ABSkuje :-)
Začalo mi blbnout ABS, v BMW mi oznámili jedinou možnost - výměna čehosi za 38 kKč. Přičemž zmínil něco o uhlících. To mi nedalo spát (co to může být za problém - jen uhlíky?) a našel jsem Tondův příspěvek o opravitelnosti. No a jak známo Tonda nestíhá, ale naštěstí se Bob nedávno roztesknil a zmínil Davida Grubera.
S Davide jsem se dohodl, že jak pojedu kolem Brna nechám mu moto přes víkend (bo jsem v Brně měl víkendovou pařbu).
A pak už to běželo jak po drátkách a mi konečně přestala vyhrožovat červená kontrolka!
Gruber Motorrad s.r.o. - DAGR - Brno nach Österreich
Přidané 29.07.2022 05:22
Ja mam na Davida taky kladnou referenci. Na srazu se venoval motorce moji ex, ač nemusel, když měl volno
Upravil Kubrt dne 29.07.2022 05:23
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 29.07.2022 06:53
Felix GSA napsal:
Přátelé, celkem mi hori vymena snimace zapalovani na motorce. Tonda je v Albanii a myslim ze jak se vrati, tak nebude vedet kam driv...
Mate nekdo vice kladnych recenzi na Davida Grubera, mam to k nemu relativne kousek.
Diky
Ničeho se neboj. Poslal jsem k němu asi 8 motorek a všichni na něj pějí jen chválu.
Aj jeden rýpatel, který furt všude vidí nějaký problém si ho nemohl vynachválit.
Kdybych nejezdil k Bohumilovi, tak svoje stroje servisuju u Davida.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Přidané 29.07.2022 07:09
Kubrt napsal:
Ja mam na Davida taky kladnou referenci. Na srazu se venoval motorce moji ex, ač nemusel, když měl volno
jakoze si pripravoval pudu pro zasun.. nebo to chapu spatne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 29.07.2022 07:23
bmwgsa napsal:
Kubrt napsal:
Což je rozhodně lepší než kdyby se věnoval tvojí ex na motorce i když měl volno..
To klidne mohl, nebyl by prvni ani posledni
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 29.07.2022 10:31
geofre napsal:
Felix GSA napsal:
Přátelé, celkem mi hori vymena snimace zapalovani na motorce. Tonda je v Albanii a myslim ze jak se vrati, tak nebude vedet kam driv...
Mate nekdo vice kladnych recenzi na Davida Grubera, mam to k nemu relativne kousek.
Diky
Ničeho se neboj. Poslal jsem k němu asi 8 motorek a všichni na něj pějí jen chválu.
Aj jeden rýpatel, který furt všude vidí nějaký problém si ho nemohl vynachválit.
Kdybych nejezdil k Bohumilovi, tak svoje stroje servisuju u Davida.
Nojo ale tady si to mozes udelat sam a dostaneš k temu kafe a pomudrujem.
Jeden už tu ma v regale aji montérky...
Kupredu spatki ni krok...