Ahoj. Kamarád co jezdí s dodávkou (česka spz)má aktuální zkušenost že když přijel na čerpací stanici tak než vzal tankovací pistoli do ruky stihli na stojanu přehodit cenu na vyšší cca o 35%. Jakou máte zkušenost na moto? Předpokládám že ne všude mají kamery i zezadu atd. Díky.
Upravil mahomaho dne 15.07.2022 14:20
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Ahoj, byl jsem tam před týdnem a mám tuto zkušenost:
Na stojanech jsou ceny vyšší pro cizince a Maďaři dostanou slevu až při placení na kase.
Na stojanu byla vždy cena, kterou jsem platil jako cizinec.
Pumpaři to na kamerách dle mne nesledují -nemají na to čas.
Jelikož nejsem Maďar, tak netuším, jak se při placení prokazují :-)
Ahoj, normálně natankuješ za plnou cenu a při placení se Maďaři prokazují občankou nebo pasem, před měsícem jsem tam byl a obsluha na kase chtěla doklad, zadává cenu paliva dle dokladu totožnosti.
Byl jsem minulý týden. Na totemech na dálnici ceny pro cizince, mimo dálnice vesměs ceny pro místní. Na stojanech někde cizinecká, jinde místní, ale u pokladny se to vždy přepočítalo na cizí. Platil jsem hotově a nikdy jsem nedosáhl na místní cenu.
Madaři se nečím prokazovali, kolega říkal, že někde to i skenovali na pokladnu. Z vývěsky jsem dospěl k tomu, že za dotovanou cenu mají maďaři 20l na den na osobu (nebo možná auto).
Každopádně jsem někde i tankoval, aniž bych viděl reálnou cenu, co mě to bude stát...