Zdravím,
na mojom R100 GS by som potreboval poupraviť stredový diel, kedže mi vyfukové zvody kolidujú s páčkou zadní brzdy.
nemáte kontakt na niekoho kto to delá a na koho by som sa mohol obrátiť?
Praha/stredočeský kraj.
Budem v'dačný za kontakt. potrebujem upraviť čo mám, alebo vyrobiť nový podľa toho.
A nemáš spíš ohnutou tu páku?... Jinak mě není moc jasný, jak by se to mohlo stát... A když už by se to stalo, jak bys to dal dohromady se svodem?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
nen páka je v porádku, koliduje mi to proto, že jsem dal udelat H svod někomu, kdo jsi nedal záležet a mám to širší teď .
Mám H svod a ne Ysvod, protože tak jsem měl i s originální "ekologií", a koncovky mám nerezové doplňkové BMW, tak jsem to nechtěl měnit.
Takže potřebuji upravit jednu stranu Hčka, nebo to udelat znova...
celý příběh.
Ty máš R100GS s dvěma koncovkama výfuku a H svodem?
To jsou výfuky z R100R?
Jinak tady u nás by ti to udělali RP tuning , ale je potřeba přistavit motorku a oni ti to udělají přímo na motorce a pak nemusíš řešit tyto problémy.
Jinak bych tam dal co tam patří.
Já jsem koupil nerez Y svod nový z Německa k tomu jetý origo nerez tlumič výfuku a vyšlo to tedy levněji než vyroba v tady u nás. Ovšem i tak to vyšlo dost peněz.
.
Ano mám dve nerezové koncovky, tak som to kúpil.
Jazdí to na tom výborne, a má to aj krásny zvuk, tak by som to tak chcel nechať.
Stredový diel H bol z R100 R a nechal som ho prerobiť, ale ako vidíš neuspešne :-)
Tak skúsim to RP tunning. Sú to dve rúry, skoro rovné.
Koľko ta teda vyšlo Ysvod a koncovka?
PavelDR napsal:
Ty máš R100GS s dvěma koncovkama výfuku a H svodem?
To jsou výfuky z R100R?
Jinak tady u nás by ti to udělali RP tuning , ale je potřeba přistavit motorku a oni ti to udělají přímo na motorce a pak nemusíš řešit tyto problémy.
Jinak bych tam dal co tam patří.
Já jsem koupil nerez Y svod nový z Německa k tomu jetý origo nerez tlumič výfuku a vyšlo to tedy levněji než vyroba v tady u nás. Ovšem i tak to vyšlo dost peněz.