nejen s odkazem na včerejsí besídku oznamuji každoroční vánoční vyjížďku
- jako vždy sraz v 11:00, Hradčanské náměstí u kandelábru
- pokecáme, popojedeme
- vánoční polévka bude zajištěna buď Bobem v Miškovicích, nebo Tobruk u Kotvy, uvidíme
- počasí má být +10°, ideál
A pro ty, kteří nikdy nebyli a přemýšlí, že by.... tak nějaké info a nebo jsem něco přehlédl?
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
John_Ice: Mapy.cz i google mapy tě ke kandelábru (zkus napsat slovo kandelábr do mapy a uvidíš) na Hradčanském náměstí přivedou, čas máš v prvním příspěvku, zákazu vjezdu se neboj.
Upravil Francis dne 18.12.2022 10:19
Za Zemanem nejezdím a bral jsem to jako něco oficiálního a né, že se tu pár jedinců udělá vyjížďku.
Tvl a co potřebuješ ofic.pozvanku z Inveltu?Prostě se pár kamarádů sejde na hrad.namesti vyfotí se projede se Praha a zajede se na polívku,kaficko,popřát si svátky a domů,to je vše,na co potřebuješ něco oficiálního?
tvl. na nic, jen jsme si to myslel (něco jsem zaslechl v rádiu a spojil jsme si to s tím-špatně jak je vidět)
Jestli to stav vozovky dovolí tak jedu. To znamená nesmí být víc než 10čísel sněhu na vozovce
Upravil mahomaho dne 18.12.2022 16:35
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
mahomaho napsal:
Jestli to stav vozovky dovolí tak jedu. To znamená nesmí být víc než 10čísel sněhu na vozovce
To se obávám, že zdaleka nebude, vzhledem k tomu že má chcát a být na Štědrý den +10°C
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já si nejsem jistej, jestli se mě podaří Bobše "vykopat" ze zimního brlohu. A na Babetě nejedu, než bych dal tu cestu tam, jel bych zase zpátky :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak děkujeme za účast, ani jsem to vše nepočítal 25?, ale to je buřt. Fajn pokec, počasí, hudba i polévka, díky a všem hezké a klidně svátky.
Upravil xylem dne 24.12.2022 14:36
Dnes u polévky byla debata o vyjížďce na Ještěd a na Nový rok na zabíjačku. Omlouvám se za mylnou informaci, zabíjačka není Novoroční ale Silvestrovská a koliduje s výjezdem na Ještěd, viz oznámení na xichtoknize.
Upravil Francis dne 24.12.2022 17:23
xylem napsal:
Tak děkujeme za účast, ani jsem to vše nepočítal 25?, ale to je buřt. Fajn pokec, počasí, hudba i polévka, díky a všem hezké a klidně svátky.
A ne jen motorek... a vznáším protest.. každému Martin nutil cukroví, i ty japonský turistky přesvědčoval ze v tom není kokain a ja nic nedostal... asi ten kokain chtěl rozdat jen mezi kamarády... sprostě mě obešel
Koukám, že tady není žádná fotka z letošního srazu, tak sem jednu hodím...
Ruda přiložený následující obrázek:
[223.28Kb]
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
xylem napsal:
A ne jen motorek... a vznáším protest.. každému Martin nutil cukroví, i ty japonský turistky přesvědčoval ze v tom není kokain a ja nic nedostal... asi ten kokain chtěl rozdat jen mezi kamarády... sprostě mě obešel
jezis to se omlouvam, a to jsem sel minimalne dve kolecka
hele tak slibuju, ze ti ted tady odeberu a schovam na vyjizku 2023 jo ?
xylem napsal:
Jak odeberu?? Vsechno sežraly ty japonský turistky..
xylem napsal:
Jak odeberu?? Vsechno sežraly ty japonský turistky..