[84.39Kb]
Upravil hicks dne 22.12.2022 23:01
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo... i kdyz podle mne to zaclo jeste driv.. tim cernym kardanem
17 cm
Mě je to asi jedno.ja dyz něco potrebuju tak mi to prodá Ondra v renokaru,na reklamu necumim.Ikdyz už sem si všiml že v televizní reklamě je místo hezkých děvčat Ind,tlustá baba a černoch. Tak už nevím kde se podívat na hezky slečny...
Kupredu spatki ni krok...
Dedkoid napsal:
Vpravo, šťastný bílý muž. Vlevo ten, který nechal zničit všechny svoje geny a geny svých předků.
tak jeste dobry, kdyz bilej kluk p.cha peknou holku z Afriky, nicmene vlhky slunickarsky sen je opak... tj. cernousek nalezlej na bily babe.
Kazdopadne newsletter M+S je otresnej.. to, co posilas, je spis konzervativni. Chodej podstatne horsi veci. Jako od Marxe.
Upravil hicks dne 23.12.2022 16:21
17 cm
Tuhle jsem byl ve Francii a nestačil jsem zírat na reklamy v televizi. Vočouzenej "Frantík" v posteli s bílou holkou v reklamě na ložní prádlo a nebo zas vočouzenej "Frantík" s bílou manželkou a míšenejma dětma v reklamě na cereálie. Zajímavé, že nikdy naopak. Z tohodle přístupu bude jednou ale velkej průser! Chce se mi blejt velebnosti...
Je to mazec.Katastrofa. Určitě si černoši dělají reklamy jak je super že jejich krásný černý holky mají krásný bílý kluci. Mě by zajímalo kdo a kde to zadávají a aby to tak bylo. Komu na tom tak záleží aby jsme měli v reklamách všechny barvy světa. Ještě že na tv koukám minimálně ale když už tak tohle mě vždy zarazí
Svět nejde do prdele, ale je v prdeli.
A obzvlášť Evropa, páč EU zařadila mód sebedestrukce.
Všichni čmoudi pojďte a vemte si vše co tu naši předci tisícelet budovalí, zbořte katolické kostely, postavte mešity, nemusíte nic dělat, jen hodně mrd .t, ženský zmrskat a ještě vám budem sypat prachy...
Tady už pomůže jen velký třesk a začít znovu od dinosaurů.
Upravil rubi dne 23.12.2022 22:02
[url] https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zena-drzela-v-americkem-supermarketu-prodavacku-jako-rukojmi.A221223_175758_zahranicni_misl[/url]
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Šla si pro kulku dobrovolně a dobre ji tak.Evropa se má co učit,slzak a obusky jsou africanum k smíchu. Viz nedávné zapalování aut a ostatní bordel v době konání MS a incidenty v parizi.To je v pohodě přece.. Podas prst, urvu ti celou "ruku". Ale Psst hlavně ne nahlas
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre