Ahoj kolegové nevlastní někdo tento výfuk Zach.
Rád bych věděl jak vypadají tlumivky, Nedaří se mi nic kloudného najít.
Díky za postřehy Jirka.
panelacek přiložený následující obrázek:
Nevím jak vypadaji, nemám Zach, ale zrovna u týhle dvouhlavňovky by mě zajímal zvuk
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Díky o tlumivkách na 1200 vím, už něco podobného vytvářím.Jinak bez tlumivek v kombinaci s y-svodem slusnej brajgl.Měl jsem i klasiku od Zacha a to byla děsná plechovka.Zatim nejlepší zvuk Rémus hexacone to je pecka.Ale tenhle Zach zase nikdo nemá ????
Hezký, ale máš z toho vyduněnou díru do hlavy, daleko se s tím jet nedá aby ti ta hlava nepraskla a několik dalších nasranejch lidí, kteří pak nemůžou přijít motorkářům na jméno...
Takže takový vykuchaný trubky nakonec nadělají víc škody než efektu...
Upravil Taborak dne 08.01.2023 21:35
Taborak napsal:
Hezký, ale máš z toho vyduněnou díru do hlavy, daleko se s tím jet nedá aby ti ta hlava nepraskla a několik dalších nasranejch lidí, kteří pak nemůžou přijít motorkářům na jméno...
Takže takový vykuchaný trubky nakonec nadělají víc škody než efektu...
Nemluvě o tom, že bez úpravy palivové mapy, to bez tlumivky prokazatelně ztratí výkon i Nm, ikdyz většina uživatelů by přísahala na opak Což je krásná ukázka placebo efektu... Víc to řve, tak to přece víc jede
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA