Chcem dať zapísať do TP 21palcové kolo na GS650F z roku 2001.Našiel som túto možnosť od SK zástupcu BMW za 66€. Robil niekto tento úkon a s akým výsledkom prípadne od ktorého zástupcu prišlo kladné rozhodnutie (aj v CZ). S cenou nemám problém ale kedysi dávno (2007) ma dostalo do vývrtky požiadavka 10 000 Sk za CoC čo som ignoroval a požiadal z Viedne .Prišlo za 0,00 peňazí.
66€ stal aj mňa papier od herpreg.cz, keď som zapisoval 21ku na 11ku GSso. SK zastúpenie BMW má vtedy poslalo do pr... Takže to ber, zober s veľkým techničakom na fizlareň a daj dopísať alternatívny rozmer rafiku a pneu (asi za ďalší poplatok)
patol napsal:
66€ stal aj mňa papier od herpreg.cz, keď som zapisoval 21ku na 11ku GSso. SK zastúpenie BMW má vtedy poslalo do pr... Takže to ber, zober s veľkým techničakom na fizlareň a daj dopísať alternatívny rozmer rafiku a pneu (asi za ďalší poplatok)
Help reg už nedělá BMW, je někdo jiný, oficiální.. Ještě jsem neměl čas to studovat, řeším 18" kolo na 100GS
Over than 250k km on BMW GS bikes
Bruno47 napsal:
Také si myslím, že nejdřív zajdi na Policii či ti připíší rozmezí do Tp
Polícia ti dopíše do TP všetko, na čo prinesieš adekvátny papier. Ja mam skôr pocit že zapíšu všetko čo prinesieš ak má nejakú pečiatku napr zhodnú so značkou motorky. Mne keď dopisovala 21ku, tak som jej musel ukázať že ktoré parametre kam a to som mal papier "iba od nejakého Helpreg". Ak má možnosť papier rovno od dovozcu na SK, tak není po čom
Upravil patol dne 22.04.2023 13:44