Zdravím chlapi prosím o radu, při výměně oleje v R1150GS v motoru mi z vany vypadli male kousky plastých úlomků, poradite někdo co to může být? Je možné že to budou kousky z plastové lišty rozvodového řetezu? Děkují předem za radu
Mockrát děkuju servisaku, zkusím sundat víka, je tam něco na co mám dávat pozor při demontáži? Něco extra "choulostivé"? Pokud je to ono budu potřebovat nějaký aretační prvek? Schema mám stažené, ještě jednou díky
Pri demontazi na nic. Pri vraceni zpet na tesneni svickove šachty. Jinak pokud bude praskla lista je to ouvej ouvej
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Děkují za rady! Sundám víka podívám se mám to dovezené zvukově se to v motoru za běhu nějak neprojevuje, mám další dvě R1100 GS a tam jsem nikdy takového nic neřešil a to už jsem jich pár dovezl. Někde jsem se ted dočetl že ty R1150 to maji častějí kdo vy jestli a kdy to bylo vyměnené.
Servisku némám další možnost je to už někdo vyměnil, jen ty kousky zustaly ve vaně, musím se podívat. No vím pokud je to praskle že to bude j...ka. Díky moc ještě jednou možná bude ještě otravovat s otázky až zjistím.
Pochybuji, že by ty lišty někdo měnil a nevyčistil blok od starých úlomků. Kvůli výměně lišt by musel rozpůlit motor, takže by všechno vyčistil. Spíše to budou úlomky z některé lišty a budeš rozdělávat motor.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...