Ahoj kluci, prosím o tip na babču 1100, dost na mě fouká, koupil jsem deflektor a nepomohlo to, jde to přímo na komoru (helma, oči). Viz foto. Měřím 178cm. Máte nějakou dobrou zkušenost s vyšším plexi? Co třeba tohle? https://mojegs.cz...-cire.html Pomůže? Netřepe se moc? Děkuji za tipy. V.
Vasco přiložený následující obrázek:
Ja mel na GSu MRA Varioscreen a bylo super. Akorat treba tady je inzerovany za 4380 a pri rozkliknuti odkazu do eshopu je za 4990: https://www.motor...59109.htmlex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Funguje to MRS Varioscreen čo písal Slavek. Mám 178cm a pri polohe cca pol cm od hora (pri ideálnom sklone) sa dalo ísť do 120kmh s otvoreným plegom. Časom som ho vytunil podlozenim predných srobov (medzi plegom a konzolou) 1cm medzikusom a zadné 2cm medzikusom, čo ho správne roztiahlo a vyriešilo aj fúkanie na trup, takže v slabšom daždi som mal mokré iba ruky
Zkusím přidat vlastní zkušenost. Mám MRA Vario screen na 1150, měřím 195cm, vozím to "nejvíc na Stojáka" a jsem moc spokojený. Najel jsem s tím cca. 100tis.KM, dvakrát mi prasklo v levém úchycení, vždy během výletu. Vždy opraveno po cestě jednou dvouslozkovym lepidlem, podruhé vteřináčem a duct tapem. Už jsem několikrát přemýšlel, že koupím jiný plexi, ale ono furt funguje, mám ho moc rád, vyhovuje mi, tak neřeším a jezdím...
Dával jsem teď mra Vario a po jedny jízdě myslím,že dobrý, sedačka v horní pozici a když je co nejvíc postavený a vytažený, tak mě to jde těsně nad helmu, měřím 184
Mám Puig.
Drží mrak let, funguje, spokojenost. Já 185cm.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zkus ten deflektor dát víc na kolmo... mám origo plexi s tím stejným deflektorem a mě to funguje dobře...
A když do očí nefúká Bohumilovi to už je co říct
Je to tak, nechapu to, asi jsem zhyckanej z LC. Zkousel jsem to ruzne i za jizdy rovnat, snizovat, zvysovat… divne. Jako by to slo hodne z boku na rameno a pak helma. Jeste jednou diky!! Peknou nedeli
Měl jsem stejnej deflektor jako ty a v pohodě, akorát se mi to nelíbilo vzhledově tak jsem pořídil plexi WRS co máš odkaz akorát to nejtmavší. Vypadalo to hezky, plexi se neklepalo, ale bohužel i když jsem ho co nejvíc napřímil, tak v určité rychlosti to "posílalo" nějaké turbulence přímo na helmu a helma jakoby "vibrovala" takže jsem zase vrátil origo+deflektor a toto WRS poslal dál a co vím tak u něj zase úplně v pohodě. Takže záleží asi dost i na helmě . Jinak měřím o pár cm víc než ty.
BMW R 1100 GS
Skvele, diky moc za sdileni zkusenosti! Ano, deflektor mi byl doporucen, ale hazi to strasne divne vzduch na boky. Uz shanim intenzivne WRS nebo MRA. Pekny den! V
Ahoj, mám stejnou výšku jako ty a i stejný deflektor. A nemám žádný problém, jen to není žádná krása
Zkus ho víc napřímit.
Vasco napsal:
Ahoj kluci, prosím o tip na babču 1100, dost na mě fouká, koupil jsem deflektor a nepomohlo to, jde to přímo na komoru (helma, oči). Viz foto. Měřím 178cm. Máte nějakou dobrou zkušenost s vyšším plexi? Co třeba tohle? https://mojegs.cz...-cire.html Pomůže? Netřepe se moc? Děkuji za tipy. V.
Já to nechápu, chová se to s tím ještě snad hůř:-( Laboroval jsem, zvýšit, snížit, rovnat... Už tři lidi mi potvrdili, že jim to pomohlo, mně ne. Neva, jsou horší věci na světě:-) Už sháním vyšší. Děkuji všem
Ještě mě s dovolením napadlo, zda problém není v tom, že jsi z 1200GS zvyklý na jiný komfort. 1100GS pochází z minulého století (ba i tisíciletí) a tehdy na motorce za jízdy normálně foukalo a dokonalost dnešní doby tam nikdo nečekal.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /