tak jsem se byl dnes sklouznout a to ddoslova vyjedu si jen tak kousek za klecany, tam malá vesnička bůh ví jak se mwenuje,a že prý neprůjezdná odlast tak jsem jel, najednou skončila silnice a už jen polnačka. I řeknusi, proč pak nejed dál jedu jedu a najednou krásný rygoli od taktorů a véééééélký louže. tak se vám tam 20 minut cachtám,no bájo a pak když si to namířím k domovu,poslední bahno mě dostalo bolí mě rameno, ten plastovej padák na ventil dekl je na dvě půlky, a blinkr taky a co jsem zjištoval tak stojí 1000kč, ,tak jen taková malá blátivá príhoda z dnešního dne
Upravil basto dne 09.06.2009 20:28
tak si jedu z rakouska, po vydatnym desti, krasna leva a uz jedu plochou drahu a pak kolinko, lokytek, raminko... ale kovovej kryt od TT vsechno pobral
kazdopadne e07 uz pujdou dolu
Jo E07 se pěkně zkurvily. Mám je taky a jsem nasranej. To co jsem o nich tady kdysy psal, že jsou o chlup horší jak 09, tak už není pravda.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
taky jsem ted obul 07, po tom co jsem dokonale ohladil TKC. suchej asfalt i teren jsou naprosto v pohode, i kdyz se podstatne prodluzuje brzdna draha i na suchym asfaltu. o mokrym ani nemluve. Jak je jen trosicku vlhko, tak jezdim s velkym respektem a prakticky neklopim. letos na nich mam najeto asi 5tis.km. na vzorku to neni temer poznat, az na ty zakulacene hrany a mam je dokonale ojete az do krajicku a na zadku i oholene chlouky
O Tondy jsem dostal 2zanovni karoo 2, tak co nejdriv je pujdu obout aspon ten zadek na tom bude o neco lepe!
No já mám na E07 na malým GeeSu najeto cca 8000 km a jdou do kopru Zadní vzorek už skoro splývá
s tím středovým pruhem
Jako na mokru celkem blbý, ale že by byly ješt horší, než 09??
Jinak k tomu pádu - blinkry a zrcátka, věčnej problém no Vždycky jdou první dopryč...
Upravil Thomasson dne 10.06.2009 18:27
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
jestli chcete, tak vam nafotim e07 po cca 16 tisicich kilometrech. predni dost zbrzdena, poskakana, ale zadni je tak v pulce zivotnosti. jo a kdyby je nekdo chtel, tak je venuju.