Přepni se na Google Eart a tam je máš zobrazený. Blbý je že musíš to místo najít ručně, pokud tedy víš kde je.
V mapách jsou nějaký přídavný moduly dostupný po registraci - to jsem ještě nezkoušel.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 10.06.2009 08:35
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Takže to Rakousko je 47 15 350 , 12 49 430 Přesně +- nějaký metr
Itálie je 46 36 468 a 11 31 328 .
Ovšem mapové podklady Google vs CN2010 se nějak v této oblasti Itálie poněkud rozcházejí. A satelitní snímek je k ničemu , asi jim do toho místa na foťáku pleskla moucha.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 10.06.2009 11:37
Vždyť ty souřadnice máš přímo v těch odkazech, které jsi poslal, akorát nejsou ve formátu D°MM,MMM ale D,DDDDD° - stačí si vzpomenout, kolik má jeden stupeň minut a použít byčejnou trojčlenku na převod
Edit: Respektive do navigací to jde nabušit i ve formátu D,DDDDD°
Upravil mitak dne 10.06.2009 17:04
Miták
Alda napsal:
Nemate nekdo tuseni jak sosnout souradnice z adresy na mapach googlu?
Když na google maps klikneš pravým tlačítkem a dáš trasy směrem odtud, tak se ti vlevo nahoře zobrazí gps souřadnice
No tak to asi mám jiný Google maps - mě to tam žádný souřadnice neukáže.Jen místní označení.
Když klikneš pravým na mapě, někde mimo cestu a dáš trasy směrem odtud nebo sem, tak ti to ukáže vždy název? Zkus klikat na různá místa na mapě. Mi to většinou zobrazí GPS, občas název.
Vždyť ty souřadnice máš přímo v těch odkazech, které jsi poslal, akorát nejsou ve formátu D°MM,MMM ale D,DDDDD° - stačí si vzpomenout, kolik má jeden stupeň minut a použít byčejnou trojčlenku na převod
Edit: Respektive do navigací to jde nabušit i ve formátu D,DDDDD°
v tomto případě je opravdu ideální Google Earth. je to program, který si zdarma stáhneš na internetu, nainstaluješ do počítače. Má spoustu funkcí a souřadnice se ukazujou jednoduše, kamkoli najedeš kurzorem myši, tak v levém dolním rohu se zobrazuje na jekých souřadnicích jsi
http://earth.goog...------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.