Ahoj, řeším jeden problém s r1100gs. Moto krásně chytne, na neutrál běží bez problémů, lze vytočit do omezovače. Při jízdě, začne vynechavat, s vyšším rychlostním stupněm se to horší. V nádrži jsem našel vodu, tak je kompletně vycistena, nové palivo, filtr, cívka, hall senzor, svicky, kabely. Nová synchronizace klapek. Beze změny. Prosím o pomoc, jsem opravdu bezradny????????
Třebíč........... to dej do servisu, co tam máte a máš klid... nebo to je složitý to tam dát?
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Trebic je místo trvalého pobytu. Jinak bydlim v Německu. Tady je to se servisem složité. Nikdo to s tebou konzultovat nebude a cekačka na servis 3 měsíce. O víkendu moto potřebuji. Jde mi o každý názor a nápad
@stepanklem to jsi psal jako žádost na vízum, či?
Bych spíš buď kontaktoval Tondu https://www.bawor...?lookup=27 nebo servisáka https://www.bawor...lookup=969 .... doufám, že oba dva mě to prominou, ale oba dva jsou hoooodně ochotný
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Když tomu naložil tak jako kdyby tam bylo málo benzínu. Škubalo to a nechtělo to jet. Ale taky jen ve vyšších otáčkách. Pak to dal do Carservisu a za půl dne to měl opraveny s tím že dávalo málo. Teď to už normálně jezdí
To vyzerá na nedostatok paliva, menil si s tým čerpadlom aj filter? Doporučujem vybrať čerpadlo z nádrže a skontrolovať tesnosť spojov na hadičkách (ponoriť sanie do nádoby z benzínom a zapnúť kľúčik či to netečie keď natlačí). Ešte ma napadlo, či ti ta voda nespôsobila koroziu v nádrži a nepripchalo znovu filter- to uvidíš
Ak máš minuloročný benzín, tak ho odlej a daj nový 100oktan
Upravil patol dne 17.04.2023 16:29
Ahoj, tak problém vyřešen. Byla to voda za regulatorem tlaku paliva. Opakovaně ucpavala vstrikovace. Po vyčištění vše v pořádku. Moc Dekuji vsem za pomoc. ????????
Stepanklem napsal:
Ahoj, tak problém vyřešen. Byla to voda za regulatorem tlaku paliva. Opakovaně ucpavala vstrikovace. Po vyčištění vše v pořádku. Moc Dekuji vsem za pomoc. ????????
Jo, pomocnou ruku najdeš vždy na konci svého ramene :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz