Ani jsem nevěděl, že něco takovýho existuje https://www.bmw-l...kufry-bmw/
Každopádně bych si to na motorku nedal
Upravil Kuba89 dne 15.05.2023 17:11
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Máte prosím někdo zkušenosti s rozšířením orig. alu. kufrů BMW ?
Co přesně potřebuješ vědět? Prostě budeš mít vyšší ty kufry. Na mě třeba už moc. Ale někomu to může vyhovovat. Systém mají vymyšlenej dobře. Fungovat to bude, toho bych se nebál.
Ale vážne, ak potrebuješ navyše miesto, tak je lepšie rolku na sedačke, kde sa môžeš aj oprieť. Ak by si to chcel prevádzkovať so spolujazdcom, tak musíš zohnať gymnastku
Upravil patol dne 15.05.2023 19:48
Jednou mi tady na foru někdo říkal,že to měl na motorce,ale dalo se s tím jezdit jen solo.Spolujezdec tam sedal velmi , velmi obtížně !!! Jen si teď nejsem schopen vzpomenout kdo to byl , abych tě na něj odkázal. Pokud budeš jezdit sám tak to asi nějakou výhodu má.Všechny věci máš pod zámkem.Já bych si to osobně na motorku nedal.Když jedu sám vejdu se do bočních a ani topcase nevozím.Záleží co všechno s sebou vozíš.
.
Myslím, že trochu precenujete bezpečnosť v kufroch....prípadný záujemca s kudlou, ktorou by akože rozrezal mäkkú batožinu kľudne vylomí zámok keď chce. Tiež si moc nechcem predstaviť tú ranu do krížov od tých trčiacich kufrov pri nedobrovolnom odložení motorky. Možno by bolo lepšie vyhádzať krámy čo aj tak nikdy nepouziješ ako sa hrať na Brezovara
Ja som tiež niekedy vozil na GSku 3 kufre, postupne sa mi to zcvrklo na 54 litrov spolu na 10 dňový Balkán pod stanom aj s jedlom na 2 večery a slivkou....
Upravil patol dne 16.05.2023 07:39
Tohle jsem viděl na nějakým GS srazu, aspon myslim že to bylo v GaPa nebo někde ve Slovinsku. Zadní sedlo se nedalo pro obyč člobrdu skoro použít podle prostoru co tam byl.. Dokud tam nevlezla asi 45kg holka.. Ta se vešla, jen ty nohy měla tak divně bez možnosti trochu pohybu.
Navíc nastupování řidiče extra porod a jen tak, že jednu nohu na stupačku až pak dokázal nohu přehodit, nad kuframa. Někdo to dělá, já ne..
Ale jako systémové řešení to bude ok. A pokud jedeš sám... Stejně bych dal rolku za sebe..