Zdarec hoši. Zda se mi, že mi to nějak černě hulí. Mám najeto cca 135kkm a výfuk (laďák ixil) úplně černej a to ikdyz pokaždé vyčistim koncovku po pár desítkách km je to uvnitř jak bota.
Při tůrovaní i za tepla je vidět lehký oblak černého kouře jak se vyvalí.
Propad ve výkonu a plném plynu je, od 5500k to vystřelí a jede do té doby ůtlum a propad. To už se tady ale řešilo a prý je to normál. Ale co ten kouř? Mám jít třeba po lambdách? Spotřebu neznám, olej to nežere. Díky.
Cívka mi přijde, že by to mohla být. Jedna hlavní cívka je už měněná předchozím majitelem. Jenže při měření cívek se mi zdají všechny ok. Měl jsem je i postupně venku. Nastartováno a napojené na starší svíčce - nepozoroval jsem problém.
Diagnostiku jsem ještě nezkoušel. Číslo lambda má být kolik? Spíš chudší? lehce přes 1?
paaulooss napsal:
Cívka mi přijde, že by to mohla být. Jedna hlavní cívka je už měněná předchozím majitelem. Jenže při měření cívek se mi zdají všechny ok. Měl jsem je i postupně venku. Nastartováno a napojené na starší svíčce - nepozoroval jsem problém.
Diagnostiku jsem ještě nezkoušel. Číslo lambda má být kolik? Spíš chudší? lehce přes 1?
A měl jsi to v kompresní komoře? Vyměn je. Pujč si od někoho hlavní a zkus prohodit.