Potýkám se s problémem jakou mapu zvolit pro svého Questa2.
Topo 50 v4 či Topo Czech v 1.20.Nahrál jsem si bláhově Topo czech 2pro,ale nejsem spokojen.Nezobrazuje detaily ani turistický cesty,asi to je na chudáka Questa moc.
Poradí někdo co bude pro tuto navi lepší?
zkus starsi verzi topo czech. je mene narocna. to co jsi si tam dal je to nejnarocnejsi co si mohl dat... navic jeste v pro verzi... :-)
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Mám podobný problém s 276kou Garminem. Když zadám navigovat například na nějakou adresu do Brandýsa nad Labem, což je ode mne asi 15 km, nenajde Brandýs nad Labem...
Radosek : v tom případě ale hledej problém mezi navigací a sedlem, protože v 276C i T2PRO funguje naprosto normálně. Chce to naučit se ovládání všech menu, přepínání map v různých režimech a hlavně zobrazení všech cílů bez ohledu na vzdálenost). Tohle nemá s náročností mapy nic společného.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Já ted zas bojuju se svou 60CSx a City navigatorem 2009, dám navigovat např. do Linze, gps udelá výpočet a při 100% jakoby zamrzne (asi, prostě dlouho nic nedelá, tak výpočet zruším)..do bližších destinací (po čr to asi bere) bez problemu.
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
To mi ted delala 60CSx taky, jen mi nezamrzla ale chvilku se to proste zaseklo na 100% a pak napsala nedostatek pameti, pomohlo vymazat uzivatelsky POI,ale nektery kempy jsem tam musel nechat, takze jsem pak musel navigovat na kratsi vzdalenosti. Dela to i ZUMO, hold celej Garmin neni zadna velka slava.
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
To mi ted delala 60CSx taky, jen mi nezamrzla ale chvilku se to proste zaseklo na 100% a pak napsala nedostatek pameti, pomohlo vymazat uzivatelsky POI,ale nektery kempy jsem tam musel nechat, takze jsem pak musel navigovat na kratsi vzdalenosti. Dela to i ZUMO, hold celej Garmin neni zadna velka slava.
Aha, mě to na doleze na 100% a pak to na nich zůstaloa nic..tak sem to vždy zrusil (ale čekal jsem jen chvíli, neměl sem náladu sledovat jestli se to změní nebo ne) a nedostatek paměti mi zatím nehlásila, uživatelských POI tam zatím moc nemám. Ale co, nakonec ji mám stejne hlavně na hraní si - plánování tras v PC atd.
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..