Viz. moje PM
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Vodik napsal:
Není to náhodou číslo toho jednoduchého (bez tempomatu)? Kde budu objednávat ještě nevím. Nějaký tip?
Ptal jsi se na spinac spojky na motorku s tempomatem ne tak proc bych ti daval jiny cislo? Chtel jsi poradit a to delam. Pokud neveris, nedavej dotazy..
Vodik napsal:
Není to náhodou číslo toho jednoduchého (bez tempomatu)? Kde budu objednávat ještě nevím. Nějaký tip?
Ptal jsi se na spinac spojky na motorku s tempomatem ne tak proc bych ti daval jiny cislo? Chtel jsi poradit a to delam. Pokud neveris, nedavej dotazy..
Omlouvám se, jestli jsem se tě nějak dotknul, ale raději se zeptám dvakrát. Zvlášť v situaci, kdy mi ve vyhledávači náhradních dílů, po zadání VIN vyskočilo číslo jiné 32728537608. A to je právě ten jednoduchý spínač bez tempomatu, jestli se nemýlím. Teď se dívám, že ty máš na konci 9, takže to bude asi ono. Díky
Jen dodám moji zkušenost, že jsem taky měl na něj podezřeni, se zařazenou rychlosti a spojkou nešla nastartovat. Už jsem jej poptával v Cartech Ostrava (lepši cena než Part depot).
Zkusil jsem ale po vymontovaní jej proměřit a fungoval správně. Jako poslední možnost jsem zkusil vyměnit pačky, dat tam originalni a problém znizel. Měl jsem tam nastavovatelné z Činy, co je zajímavé cca 6 roků fungovaly a teď přestaly, opotřebil se výstupek, který jej spinal. Taky mam dvojitý, s tempomatem.