Už jsem se nemohl dívat na Medu jak přijíždí odtahovkou z dovolené a na tom jeho legu vždy něco odešlo.Uvazoval o 1150 Gsa,ale tu sem mu rozmluvil,že doba pokročilá a už také nejezdíme škodou 120 l.A navíc za pěknou 1150 gsa se platí o trochu méně jak za 1200 gsa.Takze Medo užij si ji máš ji až do důchodu.
Bmw 1200 Gsa tripleblack 3 alu kufry nájezd 43000km.
Bob přiložený následující obrázek:
To už si z Medíka nebudeme dělat srandu, že přijel na vlaštovčím hnízdu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
btw: no konecne!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Medikova huba i lebeňa má taky 50 odstínů šedi, takže mu bude slušet. (Mám stejný problém, ale skrývám to plešatostí. )
Mediku gratuluji! Ať slouží a dělá ti ta plastom*dka radost.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To už si z Medíka nebudeme dělat srandu, že přijel na vlaštovčím hnízdu
neboj, já to doprasím nějakým vidletuningem Už teď vím, že ten topkejs je tak na dvě tatranky.....
Ještě jsem se nesvezl a Bob už to vyslepičil
Cripleblek je to proto, že z nabídky byla relativně v rozumné vzdálenosti, nenapadená kutilem (doprasím jí sám), s rozumným nájezdem a akceptovatelnou cenou, když se složí celá rodina a rezignujeme na důchod.
Prostě bych se rád ještě někam dál podíval a hlavně i zpátky. Dodávky už mě krapet nudí....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bob napsal:
[quote]MaO napsal:
[quote]Bob napsal:
...Uvazoval o 1150 Gsa,ale tu sem mu rozmluvil,že doba pokročilá a už také nejezdíme škodou 120 l....
tam vzadu v rohu garáže máš nějaké škoda 120L
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Bob napsal:
[quote]MaO napsal:
[quote]Bob napsal:
...Uvazoval o 1150 Gsa,ale tu sem mu rozmluvil,že doba pokročilá a už také nejezdíme škodou 120 l....
tam vzadu v rohu garáže máš nějaké škoda 120L
Rapid,Spartak,to není moje,ale majitele tk kam jezdím s moto na tk.
Tak doufám Mediku, že na Radarce "zamachruješ"
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ruda napsal:
S mejma kolenama už můžu akorát hulákat u piva :-D Nevím, jestli bude volný čas. Zatím nemám ani čísla.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ruda napsal:
S mejma kolenama už můžu akorát hulákat u piva :-D Nevím, jestli bude volný čas. Zatím nemám ani čísla.
Čísla mi uděliali v Plzni na počkání. Nevím, jak pružní jsou jinde. Přihlásit můžeš na kterémkoli registru vozidel, jen Ti nesmí vadit přidelené písmenko na RZ .
Medik napsal:
Už teď vím, že ten topkejs je tak na dvě tatranky.....
Prostě bych se rád ještě někam dál podíval a hlavně i zpátky. Dodávky už mě krapet nudí....
Kufry od Boba jsou proste maly...
Mam stejnej problem. Do topkejsu se mi nevejde ani batuzek se 14" nojbukem.
A do bocniho jsem nacpal jedny goracovy kalhoty a lahev rumu a byl full.