Tak i já jsem se včera stal objetí krádeže. Během cca 2minut mi vybrali naši spoluobčené tmavší pleti v Ostravě auto. Odnesli si PDA s navigací a udělali škodu na dveřích cca 20tis. A to jsem si v pátek dodělal držák na PDA na motorce. Takže teď opět vymýšlim co za navigaci.
Už nepůjdu do PDA , chtěl bych něco i do auta i ma motorku , dáte mi nějaké dobre tipy?
Díky
tondad napsal:
Nazdar Tomi, prodavam ted zumo500 s drzakem na moto i do auta. Je to tady v inzerci. Mrkni na to, treba te to zaujme. Tonda
Díky za nabídku , ale asi bych raději volin nový, abych odečetl DPH a vrazil ho do firmy. Zrovna ten typ se mi líbí a před chvílí jsem viděl že se dá nový v DATARTU koupit za 9tis vč.DPH.
Mně zas nějaká ku*va vlezla v sobotu v noci do garáže a ukradla mi horský kolo zhruba za 25.000,- Lidi kradou hrozně. :-(
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
dokud těm kurwám přičmoudlím nebudou sekat ruky bez následného ošetření,bude se tu krást do nekonečna,do hajzlu,v tomto státě prostě nelze být nerasistou,hlavně po tom co předvedl kocáb,kterýho sem si jinak vážil zato jak vystrnadil bolševika,toto je černý mor východní evropy a náš stát to jen podporuje aby nebyl ve světě špatný,ono taky aby zloděj bělal podrazy na zloděje,že?
v jedné hodně staré písni se zpívá: kde domov můj.......................v prd.li,bejvávalo
omlouvám se,ale toto mě žere*pissed*neskutečně
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Vis, mne prijde ye to neni o barve ... cernz cikani sou stejnz jako bilz cikani ... do roka mam na autech asi 12x skodu (vytluceny okna, mlhovky a tak ... ) .. obcas (vyjimecne) se ty zmrdy podari dohledat ... este nikdy to nebyl cernej cech, vzdycky bily ... zmrdi mezi 16 a 20 let ... udelaj skodu za 10 litru (na jednom aute, vetsinou u nas udelaj retezovku tak 20 aut v ulici ... ), ukradnou neco co prodaj za 500 Kc, prodaj to a maj na fet, chlast nebo automaty ...
..v barve kuze to neni, cernejch zmrdu je dost, bilejch taky ...
Fakt je, že mě vykradli auto už i na hlídaným parkovišti, kde ho přes noc nechávám, ostraha zafungovala, rozhodně to nebyl tmavej zmr_dík. Bohužel, v podstatě udělal přestupek, nebo mu nebylo 15, já nevim, ale já na policejní stanici byl o dost déle, než on.
Mimochodem, vím o týpkovi, který krade drahá auta a chytli ho v jednom...navíc je mu asi 16. No, během 2 hodin byl venku, má vlivného tatínka. Policajti jen kroutili hlavou a říkali, že je to po kolikátý.
Takže asi tak. Jako národ podporujeme zastavárny, kšeftujeme s kradenými věcmi, původ nás radši ani nezajímá....nechjáváme se podplácet, abychom ty šmej_dy pustili...tak co chceme?
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
A dokud nebudou všichni v Kanadě, krást se nepřestane*pissed*
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
jacob napsal:
Fakt je, že mě vykradli auto už i na hlídaným parkovišti, kde ho přes noc nechávám, ostraha zafungovala, rozhodně to nebyl tmavej zmr_dík. Bohužel, v podstatě udělal přestupek, nebo mu nebylo 15, já nevim, ale já na policejní stanici byl o dost déle, než on.
Mimochodem, vím o týpkovi, který krade drahá auta a chytli ho v jednom...navíc je mu asi 16. No, během 2 hodin byl venku, má vlivného tatínka. Policajti jen kroutili hlavou a říkali, že je to po kolikátý.
Takže asi tak. Jako národ podporujeme zastavárny, kšeftujeme s kradenými věcmi, původ nás radši ani nezajímá....nechjáváme se podplácet, abychom ty šmej_dy pustili...tak co chceme?
možná by ho příště neměli stavět ale rovnou střelit
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?