Zdravím příznivce, zejména malých GS. Nevíte, jak je to s výrobou? Někde jsem zachytil, že se motory Loncin montují do již hotové moto v Berlíně. To se opravdu montuje, krom motoru, v Německu?
Díky
Upravil 1705ol dne 15.01.2024 07:37
Nezkoumali jste nekdo, jestli je motor o obsahu 850, co byl puvodne v 750 stejnej jak 900, co tam je dnes, kvuli padakum. Ofiko zatim nabizi jen bmw za nesmysl.
Stačí se podívat do specifikace a je jasné že to úplně stejný motor není, v F 800 GS je nějaká evoluce motoru F 750 GS
F 800GS https://www.bmw-m...ldata.html
Vrtání x zdvih 86 mm x 77 mm
Zdvihový objem 895 ccm
Kompresní poměr 13,1 : 1
Aktuálně se už v některých shopech objevuje označení F 800 GS od 2023-, které je připsáno k 750. Takže to bude asi stejné jak 750 úplně ve všem.
Jinak aktuálně na levé ovládačce chybí tlačítko potkávacích světel, tzn. pro vypnutí automatu denního svícení je nutno do menu. Při instalaci alarmu se nedostává ovladač a alarm se aktivuje a deaktivuje pouze přes menu. Mám klíčové zapalování.
S kamarádem jsme porovnávali menu s KTM SDR 1290 a museli jsme uznat, že BMW to má opravdu intuitivní, jednoduché, přehledné a funkční. Navigaci šipkami mají oba systémy stejně, ale BMW to má opět přehlednější, viditelnější, displej se jim fakt povedl.
Upravil 1705ol dne 03.03.2024 10:55
Mam na mobilu android a v moto se mi nezobrazi zadny playlist. Musim pustit skladbu v mobilu a pak si posouvam atd. Nevite jak to funguje? Uz jsem zkousel nahrat skladby do adresare music, download a porad nic.
doplnění: tak jsem na internetu projel co šlo a načtení adresářů s hudbou funguje asi jen u Apple. S androidem si musím spustit přehrávání na mobilu a v moto pak můžu provádět základní obsluhu přehrávané sady skladeb.
Upravil 1705ol dne 03.03.2024 08:19
Všechno už je OK, zbývá poslední nedostatek. Mám interphone tour a mobil s androidem. Příchozí hovor mě nezvoní do helmy. Zvoní samotný telefon a vidím volajícího na displeji moto, ale helma nic. Když vytáčím já, tak normálně volání v intercomu zvoní. V telefonu jsem všechno povolil, všechno prošel.