V neděli 11.2.2024 zemřel kolega motorkář, duší baworák - geésař - Pavouk. Čest jeho památce
Myslím že zde na web chodí spousta pamětníků….
Lukes přiložený následující obrázek:
[104.36Kb]
Upravil Lukes dne 13.02.2024 18:00
TAKE IT EASY
Pavouku na zemi jsi byl super parťák a teď budeš i tam nahoře.
Je mi to moc líto, upřímnou soustrast a sílu rodině a nejbližším
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
...a pricina?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V pondělí jsem se to dozvěděl. Pavouku, ať ti to tam nahoře dobře jezdí, potápí...a prostě dělá dobře všechno co jsi měl rád tady dole????.
Upravil Tonda dne 14.02.2024 10:11
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
To mě mrzí
Nevíte někdo, co se mu stalo? Vždyť to byl mladej borec.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pavouk byl tady od nas...bavil jsem se se Shrekem a jelikoz to byl potapec a letec, tak chodil kazdy rok na prohlidky, srdce jako zvon. Pred 14 dny byl na nejake opraci s rukou, nejaka banalita, tak to na prvni ohledani vypada na embolku.manzelka Hanka ho nasla rano v posteli mrtveho...ale ted se po tom nikdo moc pidit nechce, vzhledem k rodine. je to prostě hrozné
Upravil Bedabanjo dne 14.02.2024 17:30
Bedabanjo napsal:
Pavouk byl tady od nas...bavil jsem se se Shrekem a jelikoz to byl potapec a letec, tak chodil kazdy rok na prohlidky, srdce jako zvon. Pred 14 dny byl na nejake opraci s rukou, nejaka banalita, tak to na prvni ohledani vypada na embolku.manzelka Hanka ho nasla rano v posteli mrtveho...ale ted se po tom nikdo moc pidit nechce, vzhledem k rodine. je to prostě hrozné
to je pech :/
diky za info!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2