Nechci nikomu kurvit vlákno, ale zaznamenal jsem tu motorku, co se bez úspěchu prodává už nějakou dobu. Tento týden jsem dal do inzerce svoji 1200 GSA Rallye 2018 a najednou se ke mně ze všech stran (no dobře, tři různé případy včetně toho tady na fóru) nese, že se to prodává blbě, trvá to měsíce atd. Překvapuje mě to. O GS přece vždycky platilo, že si skvěle drží cenu a nového majitele najde snadno. Tak se chci zeptat na vaše osobní zkušenosti nebo jakýkoliv relevantní postřehy k tomu. Poněvadž to prostě chci prodat relativně rychle, samozřejmě.
- druzí preferují ještě relativní jednoduchost a robusnost vzduchem chlazených motorů, což je na douhé cesty vlastně poměrně logické
No a pak máš LC 1250, které nezapadá dnes ani do jedné skupiny......tak kdo by ho chtěl?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Až teď se začínám trochu rozcházet takže trictvrte roku z nudy sleduju inzeráty ráno,v poledne,večer...
LC se prodá hned ikdyz má 120 tisíc,musi tomu ale odpovídat i cena...
Ty předražený vrány 6,7,let starý a ještě bez kufru tam samozřejmě smrdí rok...
No a pak tu máme 1250 za který chcou pomali jak za novou 1300 v základu.
Jo a ty dvouvacky,vlhký sen všech cestovatelů na benzinu a dom...hned když sem se svezl na vodniku v režimu dynamit v kombinaci s ac schnitzer tak k tomu si ta předražena dvouvacka nemůže ani čichnout.
Navíc k dvouvacce za 280 si připočtete 60 za spojku a vstupní hridel a go konečníku.
Upravil Bohumil dne 19.05.2024 18:00
Kupredu spatki ni krok...
Tak schválně, na kolik bys se svojí znalostí situace nacenil tu moji? Já jsem cenu nastavil podle jiných motorek v inzerci, ale upřímně, zdála se mi nerealistická rovnou a počítám s tím, že půjdu relativně rychle výrazně dolů.
Přísahám že sem to teď neporovnaval s ostatníma inzeratama...
Já su spíš konzerva takže já bych ty budíky bral ale většina bude chtít už ten tablet a bez kosmetiky za 4 kila...
Ale zas tak extra dráha mi nepřijde na to ze je to ČR a komplet....těžko říct,píšeš že to není leštěnka a vysolit tolik za potlucenou moto...kdyby jen blastry a padaky tak to se dá poresit za par Kčs...v tom případě už bych moc neslevnoval.
Ty drahý tam prostě smrdí,když se obevi levná a hezká tak je hned pryč.je jedno jesi italka a kolik má najeto...
Já osobně bych zato víc jak 350nedal....za 400 by musela být vonafka cumel,mazel klidně bez bočních kufru.
Upravil Bohumil dne 19.05.2024 19:37
Ja bych videl spus problem v tom ze je snizena. Snizenej advik je proste divnej a bude si prcka majitele hledat obtižneji.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Náhodou kamos loni zhanel a nemohl sehnat 1250. Nakonec sehnal.
No a druhy kamos si raci kupil novy erko 1250 když viděl ty ceny ojetých 1250gs..a taky chtěl sníženou....
To já naopak musel nacpat do obyčejný tlumiče z adv a jednodílný sitz rouratech. sem tahal nohy po zemi a škrtal botama v zatáčce protože mám padesátky.
Bohumil napsal:
Až teď se začínám trochu rozcházet takže trictvrte roku z nudy sleduju inzeráty ráno,v poledne,večer...
Ty předražený vrány 6,7,let starý a ještě bez kufru tam samozřejmě smrdí rok...
No a pak tu máme 1250 za který chcou pomali jak za novou 1300 v základu.
Jo a ty dvouvacky,vlhký sen všech cestovatelů na benzinu a dom...hned když sem se svezl na vodniku v režimu dynamit v kombinaci s ac schnitzer tak k tomu si ta předražena dvouvacka nemůže ani čichnout.
Navíc k dvouvacce za 280 si připočtete 60 za spojku a vstupní hridel a go konečníku.
2 roky zpět jsem řešil náhradu za olitanou 12 GS, lcecko jsem projížděl, zas tak mě to nenadchlo. Nakonec jsem vzal vlhký sen poslední vzduch. Pravdou je, že v centru istanbulu nebo na off cestách by se hodil ventilátor ale prostě zastavís, dáš cigo, kávu a jedeš dal než to vychladne. Ve Sněžném zkusím 13tku a uvidime kam se chlapci posunuli.
Jinak s tou cenovkou jsi se Bohumile skoro trefil. Není to levný špás.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre