Tento rok fakt stojí za hovno,v březnu odešla velice dobrá kamarádka,před 14 dny jsem nesl švagra do a z kostela nohama napřed a teď BMW Ivo (https://www.bawor...lookup=258), který dnes definitivně dojezdil,to mě bolí,je to pro mě šok, píšu to sem, i když nemám svolení rodiny, přece jen to byl kamarád, dlouholetý člen.
Kamaráde,mám tě rád,v mém srdci zůstaneš navždy.
bystricke přiložený následující obrázek:
Cože?????
Cože?????? BMW Ivo z Hradce Králové?
Co se stalo?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ty jo, první zpráva, co dnes čtu. Sakra proč! To je mi moc líto. Ivo byl již legendou a inventářem tohodle webu a pro mnohé kamarádem. Spoustě lidem pomohl, poradil nebo je jen inspiroval. Je ho velká škoda.
Upřímnou soustrast rodině!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
tyvole to snad ne
Strašně fajn chlap, vzdycky jsem s ním rád kecal a rád ho viděl
Achjo... Je mi to moc lito.
Upřímnou soustrast rodině
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Uprimnou soustrast rodine.
Ivose jsem potkal v GAPa, kdyz jsem si prohlizel 1150 bez jedinne muchy. Kdyz jsem se ho ptal jak to dela, rikal mi, ze to cistil naposledy pri tankovani, pry jako vzdy. To me tenkrat hodne pobavilo a nikdy na to setkani nezapomenu.
Ivo at ti to tam nahore jezdi a mas ty stroje vzdy ciste.
Splněný sen moje 1100GS
ach jo, upřímnou soustrast a sílu rodině
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
ach jo.. RIP :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Když mi od něj včera přišla na WhatsApp fotka jeho parte (poslala ji jeho žena), tak jsem tomu docela dlouhou dobu nemohl uvěřit. Bohužel mi pak došlo, že je to realita. Byl to velice dobrý a slušný člověk. Vždy jsem byl rád, když se u mě v dílně zastavil nebo jsme se někde na akci potkali.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Moc se tady neobjevuji, a zrovna když se mrknu tak taková smutná zpráva. Moje géeso mám jen díky Ivovi. Jeden čas chtěl prodat své géeso ale když jsem se přijel podívat, tak se omluvil se slovy, že není schopen motorku prodat a ze špatného pocitu mi za několilk týdnů volal, že pro mě má jinou - v absolutně TOP stavu. Takže IVO..ať Ti to tam nahoře jezdí... :-(