Letos jedu do pr...., nemám dovolenou, tak se zkusím po létech zase k tobě dostat. Většinou touhle dobou bejvám někde po Evropě. Potvrdil bych ti to kolem půlky srpna - stačí? Určo bych chtěl střechu nad hlavou, stanu nemaje :-)
Tak si mě přihoď s otazníkem do chaty. Dík
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Letos jedu do pr...., nemám dovolenou, tak se zkusím po létech zase k tobě dostat. Většinou touhle dobou bejvám někde po Evropě. Potvrdil bych ti to kolem půlky srpna - stačí? Určo bych chtěl střechu nad hlavou, stanu nemaje :-)
Medik napsal:
Ty chrápeš, to abych si vzal špunty.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
schrek napsal:
TAk v tom případě medik spí venku neboli ustelu mu v aute a bude mít separé
Jestli mé manažerce volného času povolej záda, tak by dorazila chrápající eskadra. A jestli si Tlusťoch udělá volno, tak budeme 3.
Takže jestli máš k dispozici pořádné letiště, tak naše trojka už je na naše spací problémy zvyklá.
No, třeba nakonec dojedu jen sám a potom prostě stačí jen usnout včas
Nicméně stále se svou přítomností počítám a "přinejhorším" nás bude víc.
Tentokrát do tomboly přivezu prd, tak snad příště, až mě vše nepomrzne.
Upravil Medik dne 28.08.2024 21:57
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak snad mi to alespoň na pátek a sobotu "vyjde".
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Jedu sám. Měl bych dorazit během pátku, tak mě nějaké to pívo nechte
Ruda napsal:
Tak snad mi to alespoň na pátek a sobotu "vyjde".
EDIT: Tak nevyjde , budu i v sobotu v pracovním procesu.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0