To už nestačí, že někdo trefí traktor či auto, to už se musí trefovat navzájem? https://www.novin....seznam.cz
Upravil John_Ice dne 17.08.2024 23:45
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Ne, nestačí. Dokud bude na silnicích přibývat idi.otů, co jezdí levou zatáčku protisměrem, tak se srážet budeme. Leda by byly všude jednosměrky... a s takovouhle na to jednou dojde
Snaha "vytřídit" ignoranty žádná... jen se stále dokola řeší následky, namísto příčin... ideálně snížením rychlosti nebo úplným zákazem jízdy motocyklů, jako u našich demokratických sousedů, ke kterým tak vzhlížíme...
Mr GS přiložený následující obrázek:
[219.38Kb]
Upravil Mr GS dne 18.08.2024 16:15
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Člověče letos jsem tam jel 2x a nikde jsem ten zákaz pro motorky neviděl. Ale možná jsem se u Kochelu zrovna kochal.
To jsem zvědav,zda mi přijde nějaká pozvánka do basy.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To je stará fotka z googlu. Novej zákaz už je dokonce platnej i ve všední dny od 15. do 22.h od 1.4. do 31.10.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo tak proto se letos netáhli zkušební jízdy v GaPa tamtudy, ale jelo se jinudy.
Jinak co tak pamatuju, tak ten víkendový+svátkový zákaz, je tam minimálně od r.2015
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
V Kochel am See v Bavorsku byla Kesselbergstraße, populární a malebná silnice, uzavřena speciálně pro motocykly. Tyto uzavírky byly zavedeny kvůli vysokému počtu nehod, které se na této trase týkají motocyklistů.
Od dubna 2023 je silnice pro motocykly denně uzavřena od 15:00 do 22:00. Toto omezení platí až do 31. října 2024 a je součástí zkušebního období zaměřeného na snížení počtu nehod, které se převážně vyskytují v těchto hodinách. Uzavírky jsou reakcí na výrazný počet nehod motorkářů na této trase, přičemž data ukazují, že motocyklisté jsou zodpovědní za většinu vážných nehod na tomto úseku silnice.
Toto rozhodnutí bylo přijato ve spolupráci místních úřadů, včetně dopravního úřadu, policie a státního stavebního úřadu, za účasti místního starosty. Je důležité poznamenat, že toto omezení se týká pouze motocyklistů, nikoli jiných vozidel.
Pokud plánujete jízdu v této oblasti, je důležité si být vědom těchto omezení, abyste se vyhnuli nepříjemnostem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To sou taky vepřový hlavy...prej zkušební období,tak to je přeci jasný když je tam zákaz vjezdu motorek že tam nebudou havarovat...
Kupredu spatki ni krok...
Tak z GaPa srazu jsem to jel dopoledne. Ale tam jsem tedy projel zákaz? Říkal jsem si, že kromě několika Poláků tam nikdo nejezdí a přitom je to fakt hezký místo na svezení.
Garmin XT mě tam protáhl a omezení nehlásil. Já zákaz fakt žádný neviděl.
A cestou zpátky, protože mě Mr.GS v GaPa varoval, jsem po značkách koukal a jel schválně stejnou trasu a opět neviděl zákaz.
Ještě mě napadlo, že to tam je omezený na 30km/h, což jsem samozřejmě nevydržel a valil, ale možná je to jen omezený a otevřený.
Upravil Hrabe_X dne 19.08.2024 20:11
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Většinu přestupků dělám vědomě, ale tohle jsem koukal. Taky jsem tu značku v r.2020 jen zahlídl-nerozkodoval a vjel do toho. A to jsem o tom věděl, že tam někde ty zákazy můžou být. Policajti, myslím pochopili že šlo o omyl a dali mě po 15minutách diskutování symbolických 20€. Spíš jen pro procvičení jsem ještě zkusil vysvětlit jak je to pro mě složité to rozkodovat.... načež mě vysvětlili že je to fakt složité i pro Němce. Byli super, měl jsem štěstí...
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.