Mám GS 2006, které nejelo 8 let. Byla v rodině. Benzín co tam byl smrděl byl vodnatý. Ten jsem vylil. Nádrž vypláchl.Nalil jsem natural 100. Po otočení klíčku se neozve zvuk čerpadla a motorka prostě nechytne. Mám podezření že po té době co motorka stála odešlo čerpadlo ( 16147680379 ) , díl dle katalogu. Muže to být tím čerpadlem? Máte zkušenosti co vyměnit? Dá se koupit náhrada čerpadla? Original je šíleně drahý.
Pokud 8 let stala bude na ni svolavaci akce na cerpadlo mozna i elwktroniku pal. cerpadla a urcite na unasec zadniho kola. A to je zadarmo
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Pokud 8 let stala bude na ni svolavaci akce na cerpadlo mozna i elwktroniku pal. cerpadla a urcite na unasec zadniho kola. A to je zadarmo
díky za info. Už jsem oslovil servis BMW na prověření svolávaček.
ve které části čerpadla se objevují trhliny kvůli kterým se to vlastně mění? Je tam jak je ta harmonická hadice nasunuta na čerpadlo a pak na horní část fitingu co je pod víkem?
Tak že s VIN mám nárok na svolávácu na obě čerpadla a unaseč zadního kola. Ty čerpadla budou vyměněna jenom za předpokladu že na te černé spojce nahoře budou micro trhliny. Jinak prý ne. Úplně ten systém nechápu. Tak pokud je to svoláváci akce, tak by to měli vyměnit a basta.
Upravil Simms dne 05.09.2024 16:08
Ahoj chlapi, mam otázku dnes ráno moja bmw r1200gsA r.v. 2007 nastartovala v pohode po prejdeni 10 km uz ale nie. Nezopne palivove cerpadlo pri potoceni klucom. Snimac polohy klapky som prehodil od kamosa nepomohlo. Na cerpadlo som skusal pustit 12v cerpadlo funguje, aj na regulator palivoveho cerpadla taktiez funguje, prud nenameriam uz na konektore ktorý sa zapaja do regulatora palivoveho cerpadla (3pin) 1. pin ma 3,4V 2. pin by mal byt- a 3. pin by podla mna mal byt 12V ale nameriam na nom len 0,2V. otazka znie ci nevie niekto o neakej zaludnosti preco nepusta r.j. prud, napadol ma imobilizer? neviem....