Ahoj všem, dnes jsem se konečně dostal k tomu, abych odhalil místo, kde to leje.
Na fotce označené červeně, pravděpodobně je to ruplý pod kovovým proužkem. Co s tím? Pomůže vyměnit rychlospojka (kus se závitem), nebo komplet celý čerpadlo?
Díky
Kucind přiložený následující obrázek:
Opatrně vysroubuj tu rychlospojku,bude praskla jak je konec zavitu.novou kovovou koupíš na dex.cz. poškrábat závit pilkou na železo,3x otočit teflonovou páskou a namontovat. Kupredu spatki ni krok...
Jesi si tam necháš toho plastového samce tak si na něho novy O krouzek vem,ten původní už ma něco za sebou...
A před tím než to vyndat tak to pořádně očistí a ofoukej ať ti tam nenapadá smetí.
Upravil Bohumil dne 22.10.2024 19:08
Kupredu spatki ni krok...
Když už se v tom budu vrtat, tak objednám oba kusy kovové. Nějaké fotky už posílal Kuba89 a vypadá to bytelně, tak snad mě to přežije
Mockrát ti děkuji
Ja to resil vcera.......nechalo me to viset v Liptovskem Mikulasi o vikendu. Pri odsroubovavani mi to ruplo uplne.....takze vytahovakem s opacnym zavitem sem vytahl ten plastovy zavit co tam zustal, jak pise Bohumil teflonova paska a nasroubovat.....prace 15min. A z Mikulase domu odtahovka
Upravil reslo dne 22.10.2024 20:30