Ahoj dnes jsem měl trošku vzrůša.
Pri jizde po dálnici v předjížděcím manévru při přidání plynu v cca 130km za hodinu to najednou vystřelilo z vyfuku motorka stratila výkon a zdechla.
Takže odtah z dálnice a co tet s tim???
Pri otočení klíčku a šustění to nevydá ani hlasek, žádný zabzuceni vstriku, čerpadla nic.baterku jsem měřil ale nevím 1hodinu to svitilo blikalo na dalnici nez dorazila odtahovka a tet ma 11,3
Otázka?
Co tomu je???
Nějaká rada?
Diky
Tak dnes ráno ,se snažila naskocit ale baterka k.o takze zacal cvakat startér.
Je možné ze kdyby odešla baterka ze se to při jízdě vypne???
Nebo odesel ten Hall????
Ale když ti odejde hall tak motorka normálně točí.On to mel mrtvý jako když vypne chcipak nebo má vykoply boční stojan...ještě umí pozlobit spinac zapalovani ale to nejde nic...
Kupredu spatki ni krok...
No tet mám baterku na nabíječce,tak ve středu uvidím,jinak zacalo to blbnout tak po 3k km co jsem otevřel boxerem tranzita utrhl jsem mu kolo a blatník k když mi vjel v loni do cesty????,opraveno( gsu nic nebylo jen padaky k o a ulomenej blinkr a promáčklá nadrž)a jezdil jsem a pak mi to chciplo párkrát na dojezdu na semafor,ale vždy naskocilo. Pak 2k vse v pohodě a zas tet a pořádně ????
Podíval bych se na kabeláž. U Bobše jsem nacházel dost "pastí" v kabeláži. Normálně se rozpadaly svazky. Jestli dostala motorka ránu, mohlo ti to načít něco někde v kabeláži. Hledat takovou závadu, to je výměna halu procházka sadem. Ty starý kovadliny už na to docela trpí. Pokud je baterka v pohodě, nezbude než jít po drátech. Zábava na celou zimu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak dnes, vložena baterka 100% a nastartovala na podruhé, čoud jako když to jezdí na uhlí,a po chvilce vše v normální,jela svitila ,nekourila,,ochmatal jsem vsechny kabely a nic vše ok. Může to být ten hall pred hrobem,?
Ze se to takhle najednou vypne?
A co kabely od spínačky? zatoč mel řidítkama, mě to dělala 1150 a byl to drát na svazku.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...