Zutro: ta stavitelná od TT je nastavitelná snad na úplně každou nohu a botu. To byl fakt super počin.
Pásl jsem po ní strašně dlouho a už několik let s ni jezdim a byly to po čipu a vyfuku nejlépe utracené peníze za nepotřebnou kktinu
Jezdim, jako na všech moto v MX botech s kloubem a řazení je lambáda.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Doteď mě medí, že tu řadičku nemám. A to jsme ji za 1400 kč mohl mít. Ta možnost nastavení je super. Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
V krosových botech jsem na GS ještě nejel, jen v Sidi Adventure. ale můžu to vyzkoušet se svýma crossfirama
asi bych to musel zkusit, abych věděl, zda to fakt potřebuju to že s delší pákou je delší chod je logické. To jsme už kdysi dávno řešili ve škodovkách
Kubrte, kdy se potkáme abych si to aspoň na hrubo zkusil na tvém GS
Maro, nemáš případně nějaký "výkres" s rozměrama? Když tak PM
Kluci, já si myslel kolik věcí nepotřebuju, viz. ten výfuk, to zvýšení řidítek atd. Ale je fakt, že z ty řadičky jsem unešenej. Publikovat snad ani ne, ale jinak nějaké rozměry bych dohromady dál, nebo nějaký nákres plus úhly z origo od Kubrta, páč moje by byly třeba zkreslené jak je to vyráběné, ale na rovinu, na ponku, bez stojan.vrtačky je to práce hrozná, ale zas mám to a relativně vše si dělám sám a je to funkční
Hlavně se neposrat
Pertla napsal:
Kubrt byl vždycky levej jak turecká šavle, co se stalo?
Vím že sis mě vždycky pletl s Emilem, proto ti odpouštím.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.