Takze tu verejne a prede vsemi prohlasujes, ze chces spachat pojistnej podvod dle paragrafu 210 trestního zakoniku.. ty jses docela hustej..
Asi nevis jake nastroje v dnesni dobe pojistovny k odhaleni pojistných podvodu pouziva. A nechat si takhle hloupe nadelit podminku mi prijde dost skoda, co myslis?
Upravil jezek dne 09.01.2025 18:09
Já bych poupravil kolegovo dotaz. Možná jen zapomněl u koho nechal svůj poškozený kufr a chtěl poprosit, jestli by se mu dotyčný neozval a neposlal mu buď fotky onoho poškozeného kufru, nebo mu neposlal jeho poškozený kufr pro nafocení pojišťovnou.
To se přece může stát
Jasne.. myslis si ze pouzivani AI v softwarech pojistoven oblbnes? Hele moc bych na to nespolehal... mam to z prvni ruky a vim o cem mluvim.. ono se mozna o tom moc nepise v novinach, ale ver mi ze tech lidi co pak stojej pred soudem a povidaji soudci: "ja jsem myslel ze..." tak tech neni vubec malo a jde o vetsi prkotiny nez devitku za kufr..
Jsou jiny zpusoby jak se domoci pojistneho plneni a to zcela v souladu s pravidly.. tam by mel prvni dotaz zacit.. ale pokud nekdo na prvni dobrou napise takhle blbej dotaz tak narovinu rikam, ze pan Pavel ktery bude mit 19.brezna svoje 34 narozeniny (a to nejsem AI a dokazu jen z dat na netu zjistit cele jmeno, narozeni, bydliště atd.. ale z logických duvodu neuvadim.. ze) si docela koleduje... protoze nove AI SW na odhalování podvodu v pojistovnach toho umej tolik, ze si to vetsina ani nedokaze predstavit
Upravil jezek dne 09.01.2025 18:46
jezek napsal:
Jasne.. myslis si ze pouzivani AI v softwarech pojistoven oblbnes? Hele moc bych na to nespolehal... mam to z prvni ruky a vim o cem mluvim.. ono se mozna o tom moc nepise v novinach, ale ver mi ze tech lidi co pak stojej pred soudem a povidaji soudci: "ja jsem myslel ze..." tak tech neni vubec malo a jde o vetsi prkotiny nez devitku za kufr..
Jsou jiny zpusoby jak se domoci pojistneho plneni a to zcela v souladu s pravidly.. tam by mel prvni dotaz zacit.. ale pokud nekdo na prvni dobrou napise takhle blbej dotaz tak narovinu rikam, ze pan Pavel ktery bude mit 19.brezna svoje 34 narozeniny (a to nejsem AI a dokazu jen z dat na netu zjistit cele jmeno, narozeni, bydliště atd.. ale z logických duvodu neuvadim.. ze) si docela koleduje... protoze nove AI SW na odhalování podvodu v pojistovnach toho umej tolik, ze si to vetsina ani nedokaze predstavit
Na netu dneska zjistíš ledaco.... natož pak info u mě na profilu tady ???? já jsem vznesl pouze dotaz... To není nic proti ničemu. Případně když jsi tak dobrý tak můžeš z netu zjistit moje bydliště a přijet na pokec ????
Tak u tebe tady v profilu zadne udaje nemas... ale na pokec bych prijet mohl..udaje o tobe na interneru jsou. ale proc? To spis aby ti tam nezaklepala kriminalka.. a na kafe to asi nebude.. bylo mysleno jen jako varovani, ze nez neco napises tak u toho premyslej.. jinak si delej co chces, me to je fuk... normalne by clovek podekoval ale ty jeste machrujes.. jsi asi drsoň.. ale narovinu - hloupej...
Opravdu sem mam dat printscreen toho co jsi napsal? Nez jsi jsi uvedomil ze tvoje prsty byly rychlejsi nez mozek a na muj popud opravil? To fakt nechces... jinak jsi vtipnej jak najednou se snazis na netu menit o sobe udaje.. od zacatku nasi diskuze se na ruznych strankach zmenil tvuj vek atd.. jako vazne si myslis ze jsi chytrej?
Upravil jezek dne 09.01.2025 23:02