Včera jsem nastartoval motorku ulej jsem tak 50 metrů a zdechla za jízdy tak jsem jí nastartoval a všechno v klidu ale jak jsem třeba po 15 minutách přijel ke křižovatce tak mi motorka zdechla a nechtěla znovu naskočit tak jsem musel moto na vozíku vzít domů jelikož jak jsem ji zkoušel nastartovat tak jsem vybil baterku a pak se začala ukazovat chyba 17 wheel-1946 když jsem potočil klíčkem tak jsem doma baterku dobil a motorka hned chytla a baterka normálně dobíjí za jízdy takže tam si myslím že problém nebude a tak mě napadlo jestli třeba má problem startovat když je zahřátá což dneska zkusím ale chci se zeptat jestli někdo neměl stejnej problem nebo neví jak to opravit a co znamena to 17 wheel 1946. Jo a dneska se mi stalo to samé když jsem jel do školy taky na křižovatce a volnoběh zdechla a nastartoval jsem ji až na po třetí. Děkuju moc za každou radu.
Luk4s přiložený následující obrázek:
A to "17 wheel 1946 "môže byť kalibrácia kolesa čo dáva impulzy pre tacháč....na KTMkach sa to dá meniť podľa obvodu kolesa kombináciou stlačením určitých tlačítok pri zapnutí kľúča
Upravil patol dne 26.02.2025 14:38