Kluci, muzete mi nekdo v Praze pribrzdit v teto ulici ve smeru od vystaviste do holesovic a udelat mi foto zakazu vjezdu vsech motorovych vozidel? Asi to je nekde na pomezi Na zatorach/Plynarni. Potrebuji realnou a aktualni fotku. Diky moc, kolama dolu !!
Upravil xHackerM dne 01.04.2025 20:49
Jak se mas??
Upravil hicks dne 02.04.2025 16:36
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xHackerM napsal:
Kluci, muzete mi nekdo v Praze pribrzdit v teto ulici ve smeru od vystaviste do holesovic a udelat mi foto zakazu vjezdu vsech motorovych vozidel? Asi to je nekde na pomezi Na zatorach/Plynarni. Potrebuji realnou a aktualni fotku. Diky moc, kolama dolu !!
Neslibuji, ale zítra pojedu na Bobině, tak pokud to stihnu, tak ti to vyblejsknu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A vyfotil jsi to?
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No, já to vyfotil, ale už nebyla večer síla to dát na web. Tak zatím slovně, přesně na křižovatce Na Zátorách a Za Papírnou je ten zákaz s dodatkovou tabulkou, že se to netýká socky a dalších požíračů daní. Při pohledu na mapách .cz je na sloupu trolejí před tou značkou zákaz zastavení. Jen na mapách je starý snímek, bez toho zákazu. Až vlezu doma na komp, dám fotku.
[123.51Kb]
Upravil Medik dne 05.04.2025 21:12