Zdravím, koupil jsem na své bmw g 650 xmoto 2008 nový třem p4 34/34 a teďka mi to nejde odvzdušnit. Zkusil jsem normálně mačkání a dole povolováni a páčka furt měkká i když už tam žádné bubliny nebyly tak jsem to zkusil ii ze spoda tlakem jsem to dělal od třmenu na horu a furt měkká nechal jsem i preš noc stáhlou páčku a furt je měkká takže asi zlobí abs že se tam někde zasekl vzduch. To se musí preš diagnostiku nebo na to máte někdo nějakej figl protože já už nevím co s tím děkuji každému kdo poradí.
Musis odvzdusnit packu. Kdyz mas dole vicko na nadobku tak je tam torx sroubek a ten musis povolit a vymackat vzduch.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já jsem tam žádný torx neviděl ani v manuálu ho nevidím já jsem myslel že jedinej odvzdušňovák je na třmenu. Kde bych ho měl přesně hledat prosím prosím
Luk4s přiložený následující obrázek:
Dobre jeste jednou a pomalu. Vezmes krizovy sroubovak a otevres nadobku na brzdovou kapalinu. To je ta na prave ruce. Vlevo je spojka mas lankovou. Pod vickem brzdove nadobky na prave ruce je sroubek ten povolis a odvzdusnis. P?s. Na rozkresu dilu neni protoze je to soucast pumpy. Uz je to kepsi? Nebo mam natocit video navod
... servis a diagnostika BMW Motorrad