Dobrý den všem.rad bych se zeptal zdr pokud to nevadi
Jsem od zari majitelem BMW RT 1150R a letos uz mam najeto 6017 km.a včera při jizde z Brna po dalnici zničeho nic za jízdy chciplo.Svitil displej ale motor neběžel.Starter točí jako blázen..Pri vyndani svicek,z válců při startování lital benzín..svicky jiskru davaly alespoň co jsem v odstavném pruhu videl kde jsem to dělal..Byly i mokre(benzin na nich byl zapaloval jsem ho.nebyl jsem si jist zda jsem nanatankoval naftu.byl jsem uz tak zblblej.)..I jsem dostal "pecku" jednou... Stojánek boční je vyklemovany(odpojeny a drtaky jsou k sobe zapajene)..A ted nevim cim by to mohlo být?procetl jsem zdejsi vlákna a nějak jsem úplně na návod nepřišel.Nemate někdo ponětí?motorku jsem nechal odtáhnout do Brandýsa kde ted nehybně stoji...Kdyby někdo věděl co s tim privitam rady.Dekuji predem Jirka
ok.dekuji za reakci.Zjistil jsem po procitání fóra ze jsi místní guru myslim to v dobrém a že místním hodně radis a lide na tebe odkazuji.tudiz bych tě poprosil o info kde zhruba se nachází a zda je to vyměnitelné doma na zvedaku bez spec.naradi... Dekuji předem Jirka
A co startovací relé?? Na to ses podíval? Jinak stojánek píšeš že máš vyklemovany.ale není možný že třeba v tom místě krémy kde je to propojeny to prasklo ?? Začal bych tím jednodušším
Taky mě to trápilo cca 3 roky
Dobrý den
Dekuji za reakci.Abych řekl pravdu rele jsem nekontroloval spíše jen tak zběžně ono na ze dálnici toho člověk moc neslyší jestli cvaka či nikoliv.ve čtvrtek jedu do Brandýsa kde je moto odstaveno tak to vse ještě znovu překontroluju.
Pak bych se zeptal.. Baterka je ulozena pod plastami a neda se na ni jinak dostat?myslim kdybych na ní chtěl pripojit acu booster...anebo se da pouzit některá ze zásuvek na 12v? Nevi někdo?
A to ze to rozeberes je to nejmensi. Pockej az zjistis ze se hall neda sehnat v druhišce a original bmw stoji 9400kc
Upravil servisak dne 15.04.2025 07:18
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
A to ze to rozeberes je to nejmensi. Pockej az zjistis ze se hall neda sehnat v druhišce a original bmw stoji 9400kc
Kupoval jsem hall za příznivější cenu tady: https://www.bmwmo...at/?q=hall
Nevím, jestli je to druhoška, je to Bosch.
Předpokládám, že do GS a RT bude stejný, takže by se dal použít?
Ahoj,kupoval jsem pred lety zde funguje zatim bez problémů(měnil jsem preventivně ) www.tills.de/hall...-1330.htmlkupoval jsem tedy na GS,ale dle legendy v odkazu by to melo sedet i na RT
Upravil Michal 13 dne 15.04.2025 10:02
servisak napsal:
No jak se říká " chceš mít opici musis mit na banány"
Určitě mi ty ceny radost nedelaji ale mám ještě HD Dyna Street Bob a tam jsem nyni jen v materialu za 31 t.a to je jen řemen a remenice...
Proto jsem na podzim koupil to rt.Ted od nového roku mi skocilo najezd 6017 km tak mi kamaradi řekli ze to je limit pro BMW a ze teď pojede zase az za rok????
P.s. ptal jsem se nahoře zda by se dala nabijeci zasuvka pouzit jako zásuvka na připojení boostru na baterku abych to nemusel cele odplastovavat...
servisak napsal:
hall. podivat se zda je jiskra tam kde ma byt
Jeste se zeptam konkrétně..Kdyz vyndám svíce strcim do valce treba silonovou kulatinku pres kvalt budu tocit zadni kolo aby mi kulatinka vylezla do HŮ měla by cca přeskočit jiskra.Jde to tak udělat?