Ahoj kamarádi. Po konzultaci se synem Michalem" mladým Bohumilem" vám dávám info, že bude odcházet na poslední cestu řádně oblečen jako pravý motorkář v hadrech Bmw. Kdo můžete, přijeďte na mašinách, ať mu dáte zbohem v pořádným smradu z benzínu.
Ahoj kamarádi. Po konzultaci se synem Michalem" mladým Bohumilem" vám dávám info, že bude odcházet na poslední cestu řádně oblečen jako pravý motorkář v hadrech Bmw. Kdo můžete, přijeďte na mašinách, ať mu dáte zbohem v pořádným smradu z benzínu.
Ach jo.... RIP
Upravil swat dne 08.05.2025 21:30
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jaj, to je nepříjemné. Obzvláště když odejde "mladý" a dobrý muž.
Rodině a pozůstalým vyjadřuji upřímnou soustrast.
Kafe nepiju, tak si alespoň naleju dobrého rumu.
Tenhle člověk tady bude hodně chybět GSA 1250 Rallye 2024
Taky jsem "bouhouse" znal jen z fóra. Z jeho příspěvku vždy čišela pozitivní energie. Na světě je v tomhle nespravedlnost, dobrý lidi odejdou předčasně a ty zlý se drží. Rodině, blízkým a kamarádům přeji hodně sil v tomhle náročným období.
PS: pokud by nevadilo kdybych dojel na 12tce na pohřeb, velice rád mu jeho poslední "vyjizdku" provonim boxerem prohnanou vervou 100.
Nějaký symbolicky kolečko dám klidně taky.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Ještě v zimě jsem sním něco probíral a dnes se čirou náhodou dozvím tuhle smutnou zprávu, to me mrzí,upřímnou soustrast rodině
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tonda napsal:
Takže kdo můžete a chcete Bohumila vyprovodit na jeho poslední cestě, přijeďte zítra 13.5. před 15h do Kyjova (smuteční síň Kyjov - Netčická ulice).
Borci budu vás čekat na parkovišti. Parkování je omezené, takže klidně na trávu, kde bude místo. Po rozloučení přesun do Mistřína na řízek. Najdu si vás a upřesním místo kde se potkáme a dáme štamprlu. Opatrně na cestě. Zitra se vidíme.
Dobře dojeďte. Já nemám ještě dovču, tak nemůžu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz