Motorku vlastním 5 let ze SRN. Byla a je osazena tlumiči od TT. Rám s VIN číslem je rovný. Napadá mě že to může dělat právě tlumič od TT. Tato Fotka je na stojanu. Když hodím moto ze stojanu dolů, tak je to rovnoběžné. Máte to taky tak někdo? Jedná se o GSA 2010.
Simms přiložený následující obrázek:
myslim, ze je to normalni, vzhledem k tomu, ze telelever tlaci na predni vidlici po kruznici a odtlacuje ji pri propruzeni dopredu, kvuli tomu jsou v hornich brylich kulaky
normalni to neni, je to špatně. neco mas ohnute, bud horni ram nebo vidle nebo čep (myslim ty tyc pres motor)telereveru. Tlumic samotny s tim nema nic spolecneho, kdyz ho vytahmes tak se geometrie nezmeni. netrefil jsi nejaku brutus diru nebo blbe do nebeho najel, treba s otocenym kolem nebo tak?
Upravil Bedabanjo dne 16.06.2025 11:20
Motorka byla v minulosti lehce klepla na předek. Dával jsem nové vidle. Tak jedině ten krk řízení že by byl přihnutý. Od pohledu se to vůbec nezdálo. Co jsem to porovnával s u kámoše co má GSA tak uhlomer ukazal cca rozdíl sklonu brýlí 3°. Je tady někdo na foru kdo to umí srovnat?
Upravil Simms dne 16.06.2025 11:30
Vidle mám nové ty jsou rovné. Ale tohohle jsem si nevšiml. A je možné že muže byt čep v tom kyvném rameni? Protože ty trubky co jsou po stranach u toho ramu s tim VIN kodem jsou rovné. Žádný oblouk na nich vidět není. I sem na to přikladal pravítko.
Milane ten rám jde srovnat? Já jsem právě všude četl že to nikdo nedělá ale nevím jestli to neumí nebo to nechce dělat můj případ to nebyl ale u kamarádové motorky trefné na předek to prostě nikdo nechtěl udělat zařizoval jsi to teda sám tak nevím a dopadlo to tak že musel koupit BMW nový ten rám. Spíš mě to jen tak zajímá naštěstí to nepotřebuji Tak díky za odpověď