Ahoj
Jake pouzivatepredni desky do original tremu?
Ja pri prvni vymene koupil original bmw 3411 2 331 177 (Brembo 07.3462.62)
Brzdily velmi dobre, ale vydrzely jen 12tis a maji pod 2mm.
Pred dovolenou jsem proto koupil nove od TRW a uvidim jak budou brzdit a jakou budou mit vydrz. https://www.bmwmo...v-p138508/Pája
Pístky chodí dobře? nejsou zatuhlé a kolo nepřibržďuje?
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
DAGR napsal:
Pístky chodí dobře? nejsou zatuhlé a kolo nepřibržďuje?
Pistky chodí úplně volně. Zatláčení bylo bez problémů.
Jezdím razantně s mnohem sylnejsimi motorkami takže musím dávat motoru i brzdam zabrat. No uvidím jab budou trw brzdit.Pája
Bude to brzdit poplatné době. Jestli máš srovnání se silnýma motorkama ,takže asi novějšíma tak ten dvouventil nikdy tak brzdit nebude. Já měl hezkou 11ku a prodal jsem ji abych si koupil R100GS a to bylo zklamání z brzd a i z toho jak to nejede a houpe se ,že jsem to po 800 km zase prodal a koupil si 1150. Je to starý no. Kolik měli nový destičky cos tam dával? Třeba neměli o moc víc než si naměřil teď
Nic ve zlem za gramatiku a diky za nazor k brzdam.
Souhlas ze jsou vyrazne slabsi nez u novych motorek a poplatne dobe vyroby a jednomu kotouci.
Me prave ta motorka bavi ze neni dokonala ale na svou dobu hodne dobra.
Kdyz jedu solo tak volim prave 100gs protoze me bavi ten motor a jeste vic podvozek. Cim je vic rozbita cesta tim spis se stane ze ostatni motorky musi jet pomaleji nez 100ka. Meky ram se stane vyhodou a brzdy jsou silne tak akorat.
Proste me tahle stara motorka bavi. Musim ji pochopit a prizpusobit styl jizdy a ona me vzdycky odmeni a predvede co vsechno umi.Pája