Vloni jsme jeli přes celý Polsko do Koszalinu,potom jsme jeli kolem pobřeží na Hel,Gdaňsk a spoustu dalších až do Suwalki,Bialystok a spoustu jiných míst po cestě,celkem asi 2500Km a nebyl jedinej problém.Policajti tam měří dost často,ale vždycky když viděli motorku tak ten jejich radar sklopili k zemi a měřili až zase auto za náma.Vzájemně jsme si pokynuli a jeji jsme dál.Je pravda že jsem je neprovokoval hodně rychlou jízdou,ale nikde přes obec jsem 50 nejel.Vždycky tak podle možností kolem 70-podle okolností.Mimo obce normálně jako u nás.S Polákama nebyl problém,jsou celkem ochotní a vstřícní,vždycky okukovali motorku a vyptávali se.Jediný co tak na mě furt německy-šprechn zí dojč?Mysleli si že mě ohromí svou bravurní Němčinou. A já po chvíli jeho brebentění-nerozumím ti ani slovo,mluv Polsky já jsem Čech potom smích a pak už by povídali a povídali...
Nevím jak je to aktuální, ale nic takovýho tady nepíšou. V Polsku jsem byl mnohokrát, ale fakt nevím jestli moto může 80 nebo 90. http://www.staypo...cniho.html
Upravil Cycli dne 28.06.2009 12:22
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ještě jeden odkaz a taky nic o 80 km rychlosti. http://www.mzv.cz...other.htmlBMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak to je dobrý. Ty informace se docela dost rozcházejí. V odkazech co jsem dal já tak je povolen limit alkoholu 0.2 a tady je striktkně zakázán. Nevím jak jsou které informace staré, takže fakt nevím, ale minulý týden jsem jel kolem dvou přechodů do Polska a cedule s těmi pravidly u nich jsou a já na ně nekouk. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
V Polsku se jezdí naprosto v pohodě, dá se říci, že tam jezdím osobně nejraději, díky minimální policejní buzeraci. 120-130kmh na normální silnici a v obci 70-80kmh/h jako každý Polák. Policajtú je tam minimálně, motorkáře většinou neměří, automobilisti mají v 80% vysílačky a tak si dávají echo o zřídkavých hlídkách a i se blikáním navzájem, před hlídkou co měří, solidárně varují. I motorkáře .... Najezdil jsem tam desítky tisíc km, i v autě a nikdy jsem tam neplatil pokutu za rychlost. Pro antiradary v PL platí :
zapnuté pásmo X10.525, K 24.125, Ka 34.30, Laser.