protoze chci predejit poskrabani od spacaku a stanu na vikach kufru, rozhodl jsem vyrobit vlastni folii a -- pokud nekdo bude chtit, nabizim ji i ostatnim.
Finalní verze bude samozrejme TRANSPARENTNI, nejspis bez potisku (musime vyzkouset jestli toner nebarvi naklad), nicmene bile ci barevne verze pujdou take.
Naklady jenom na material budou okolo cca 100-200,- za vrsek jednoho kufru, budu to prodavat samozrejme jenom za naklady, neb jsem hodny hosik, ze
Prikladam foto PROTOTYPU:
Pripadni zajemci piste na mail: hicks zavinac cgi.cz
hicks přiložený následující obrázek:
[47.94Kb]
Upravil hicks dne 28.06.2009 16:27
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[52.92Kb]
17 cm
a jeste jedna.
hicks přiložený následující obrázek:
[36.14Kb]
17 cm
...dle počtu fotografií a průvodního textu odhaduji, že to není vtip a s tou ochranou proti poškrábání to myslíš vážně ...tak to je fakt dobrý
...nedovedu si představit co budeš dělat, až ti tvé osmikilo na kufr upadne ...pro tento případ tedy doporučuji oblepit nějakou "pancéřovou" folií kufry ze všec stran, nebo instalovat airbagy
od spacaku ani stanu to horni viko neposkrabes imho ...
... ja hlinikace poskrabal svrchu botama jak chromajzlovite nalejzam a slejzam, jsa star a malo hybny ...
... jinak na polepovani na ochranu bych se vyprd, to bys musel oblepit celou motorku ...
... stejne to jednou nekde odres mimo to kde to mas chraneny ...
... jeden muj znamej se dost zabejval tunningem aut a mel vysperkovanou Audi A3 ... za sezonu najel asi 1000km (sezona u nej byla cerven - zari), protoze nejezdil v desti aby mu to nerezlo a aby na mokru nenaboural (ale samozrejme mel asi 3 sady disku pro ruzne prilezitosti ..., nejezdil v noci aby nenaboural, ale svetla tam mel suprovy ... a tak dal ...
... a pak jel jednou opatrne z nejakyho jejich srazu, jak nebyl vyjezdenej udelal chybu a slusne to rozjebal o svodidla ...
Hicksi Ty si múj člověk..... Ono se těžce některým soudruhúm vysvětluje, že ten, kdo má svou moto rád, koupí si nové kufry, tak mu vadí na nich každá šmouha. A je fakt, že na hliníkáčích je vidět i jen " špatný pohled". Taky mi to vadilo a vadí, tak jsem vnitřky kufrú vylepil tzv americkou páskou ,aby se nešpinil obsah kufrú a na vnější stranu zhora nalepil opět "Amy pásku" a na ní ještě samolepicí pásku na kovové profily, používanou při sádrokartónových pracech. Byl jsem inspirován kolegou Valtrem z Ubli, zde: http://www.watrat...Ponuk.html
Mám to oblepené již přeudatně, a to již 20tkm, vozím na tom stále i tašky a Abus řetěz a drží to, neškrábnuté, moje moto zde : http://www.bmwgs....to_id=1306
Jo, my leštiči to máme těžký, tak si z poznámek kolegú výše nic nedělej...., no ......
Hicksi, kufry jsou fakt krásný, moc Ti je přeju, ale nemohl jsem než se nevyjádřit. Vím, že Tě musely stát majlant, ale s tou folií to je asi už trochu moc. Ten reflexní materiál jako pro helikoptéry ? Když už, tak možná nalepit nějak na bok nebo dozadu. Nevím, já jsem taky trochu leštič, částečně Tě chápu, mám sice jenom Dakar, ale vždyť je to jenom kufr.... Stejně na nich bude po čase nějakej ten škrábanec. Jinak jsou fakt
Hicksi, moc se s tim seres a maly efekt. Chces radu? Vezmi poradnou sprcku a zespoda to na ty kufry natahni a ustim ohni dovnitr. Na viko to same, jen natahni zhora. Edit: Neuvazoval jsi i o ochrane proti poskrabani pro helmu?
Vyhody:
- Ochrana i proti desti
- Cena - Durex Extra Safe (http://www.prozdr...-safe.html) - 4x62Kc
- Moznost volby nejen barvy, ale i vune a prichute.. pro extra body za styl potom ruzne vroubky ci prouzky!!
- V pripade necekane nahle porteby muzes ozelet ochranu kufru, sundat to a vyuzit i dle navodu vyrobce
- Prakticke do Maroka a jinych suchych mist jako nouzova nadoba na vodu
- Styl
Pro jednodussi nasazeni se pak da pouzit specielni silikonovy pripravek: http://www.ceskys...00-ml.html. Tento samozrejme poslouzi i jako nouzovy olej na retez.
Upravil randolf dne 28.06.2009 23:08
já ho zase chápustálo to nemalý peníz,jsou pěknéale myslím,že se tomu zkrátka neubrání,ochrání víko,a co boky?asi by to vypadalo na prčuono parkrát se sněma svezea časem ta aktivita vyšumí do prázdnataky mám leštěnku,mám rád věci čisté,ale to by člověk nesměl jezdit aby byli věci furt jak nové Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
... ale taky vim, ze bud se s tim bude srat az moc, a nebo zjisti ze to jezdeni je o necem jinym ....
... preju mu tu druhou variantu ...
... to co napsal randolf jsem mel taky na jazyku ale pak jsem si rek ze nemuzu bejt az tak drsnej ....
... ale zas kdys ti predstavim ten primeros camprdlik nahore na prilbe, jak se chveje ve vetru ... to by musel bejt dost humornej pohled ...
... ale taky vim, ze bud se s tim bude srat az moc, a nebo zjisti ze to jezdeni je o necem jinym ....
... preju mu tu druhou variantu ...
... to co napsal randolf jsem mel taky na jazyku ale pak jsem si rek ze nemuzu bejt az tak drsnej ....
... ale zas kdys ti predstavim ten primeros camprdlik nahore na prilbe, jak se chveje ve vetru ... to by musel bejt dost humornej pohled ...
Á la taťka šmoula
Ale Hicksi, neber to spatne, je to hezke, ze je moznost takovou folii na zakazku nechat udelat... mozna by stalo za to si udelat "polepy" na plasty moto a az nas zacne zluta nudit, prelepit si ji treba na modro nebo na zeleno... a mit tech barev nekolik variant... co Ty na to, slo by to? Mohl by ses zeptat?
Ja bych bral cernou, tmave zelenou, 2 ruzne modre a mozna i cervenou. A docela super frajerina by bylo sehnat i oranzovou s popiskem "KTM - The ultimate riding machine... a pod tim malym by BMW"
Edit: Navrh v priloze
randolf přiložený následující obrázek:
Wing napsal:
Hicksi Ty si múj člověk..... Ono se těžce některým soudruhúm vysvětluje, že ten, kdo má svou moto rád, koupí si nové kufry, tak mu vadí na nich každá šmouha. A je fakt, že na hliníkáčích je vidět i jen " špatný pohled". Taky mi to vadilo a vadí, tak jsem vnitřky kufrú vylepil tzv americkou páskou ,aby se nešpinil obsah kufrú a na vnější stranu zhora nalepil opět "Amy pásku" a na ní ještě samolepicí pásku na kovové profily, používanou při sádrokartónových pracech. Byl jsem inspirován kolegou Valtrem z Ubli, zde: http://www.watrat...Ponuk.html
Mám to oblepené již přeudatně, a to již 20tkm, vozím na tom stále i tašky a Abus řetěz a drží to, neškrábnuté, moje moto zde : http://www.bmwgs....to_id=1306
Jo, my leštiči to máme těžký, tak si z poznámek kolegú výše nic nedělej...., no ......
no jo, ja jsem pocital, ze nejvic se ozvou ty co se jich nabidka vubec, ale vubec netyka Ja si porad myslim, ze osetreni vrchni, velmi exponovane plochy je velmi vhodne jinak jestli ti to vydrzelo 20k km, to je dost slusny.. jsem zvedavy co to moje... kdyztak prejdu na tvoji variantu.
Vjetrnik: jojojo.. je to prototyp, final bude dotazeny pres zaobleni.. zatim tam mam izolepu...
17 cm
randolf napsal:
Hicksi, moc se s tim seres a maly efekt. Chces radu? Vezmi poradnou sprcku a zespoda to na ty kufry natahni a ustim ohni dovnitr. Na viko to same, jen natahni zhora. Edit: Neuvazoval jsi i o ochrane proti poskrabani pro helmu?
hele Randolfe nejses to zrovna ty kdo si motorku celou zimu ani neumyl?
pro ostatni: jedna se o VRCHNI stranu, teda tu, ktera je permanentne sedrena od cehokoliv co na tom vezes.
17 cm